Persoonlijke coaching

Persoonlijke coaching

Een nieuwe baan is spannend en brengt vragen met zich mee; wat is mijn verantwoordelijkheid, wat verwacht mijn manager van me, hoe communiceer ik met stakeholders en hoe vind ik mijn eigen weg binnen de afdeling en grote organisatie? Begrijpelijk en herkenbaar!

Binnen ons traineeship krijg je een persoonlijke talentmanager. Samen met jouw talentmanager ga je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling.

talentmanagers-persoonlijke-coaching-400x400

Persoonlijke coaching door je talentmanager

Het doel van het traineeship is dat je na één of twee jaar een contract krijgt aangeboden bij de opdrachtgever. Om dit succes te bereiken en het proces hierin goed te monitoren ga je maandelijks in gesprek met je talentmanager en zijn er verschillende evaluatiemomenten. We gaan aan de slag met:

Landing bij de opdrachtgever: Hoe zorg je dat je zo snel mogelijk up and running bent? Wat wordt er van je verwacht, welke werkzaamheden en verantwoordelijkheden heb je?

Hard skills: Welke kennis, vaardigheden of technische skills heb jij nodig om je functie zo goed mogelijk uit te voeren? Of wat kan je nu al ontwikkelen voor de toekomst?

Persoonlijk leiderschap: Aan de hand van verschillende tools (MBTI, kernkwadranten, input vanuit je trainingen) ga je aan de slag met je soft skills.

Netwerken: Na het goed eigen maken van je werkzaamheden, ga je verder kijken. Hoe creëer je meerwaarde voor je eigen team, je klanten en andere stakeholders?

Vitaliteit: Overgang van het studerende naar het werkende leven. Krijg je energie van je werk? Hoe is je werk-privé balans? En focus op vitaal werken in het nieuwe normaal.

Evaluatie en monitoring: Er zijn drie evaluatiemomenten waarin we samen met jou bespreken of we op de goede weg zijn. Bij deze gesprekken sluiten de manager, talentmanager en eventueel een senior van de afdeling aan.

Talentmanagers

Solid Profrofessionals werkt met een klein team talentmanagers. Ieder met hun eigen drive. Onderstaand maak je kennis met Judy, Linda en Lieke.

Judy Rotering

Mijn naam is Judy Rotering en ik ben talentmanager bij Solid Professionals. Vanuit Solid Professionals ben ik jouw eerste aanspreekpunt en gaan we aan de hand van verschillende tools samen kijken naar jouw persoonlijke ontwikkelvraagstukken.

Er komt veel op je af in je eerste baan én er wordt ook nog verwacht dat jij bewust bezig bent met je eigen ontwikkeling. Daarom ga ik je helpen bij het creëren van een goede balans tussen learning on the job en extra’s om jezelf optimaal te ontwikkelen.

Wat zijn jouw kernkwaliteiten? Waar wil je expert in worden? Waar loop je tegenaan in je werk? Welke opleiding zou je inhoudelijk of op persoonlijk vlak verder kunnen helpen? Wanneer ben je trots op jezelf? Deze vragen kunnen onderwerp van gesprek zijn, maar ik ben ook zeker benieuwd naar jouw vragen en uitdagingen!

”Doen, jij bent de enige die invloed kan uitoefenen op je eigen ontwikkeling!”

judy-rotering-talent-manager-solid-professionals-300
linda-oostveen

Linda van Oostveen

Mijn naam is Linda van Oostveen en als talentmanager bij Solid Professionals ga ik met jou in gesprek over persoonlijke ontwikkelvraagstukken.

Door goed te luisteren, te spiegelen en vragen te stellen laat ik jou nadenken over jezelf. De onderwerpen kunnen zeer uiteenlopend zijn. Thema’s als balans, verwachtingsmanagement, resultaten behalen, keuzes maken komen aan de orde in deze gesprekken. Maar de regie ligt bij jou! Maandelijks gaan we met elkaar in gesprek om jouw sterke punten te versterken en je uitdagingen te bespreken die je aan wilt gaan. Je kunt hierbij denken aan ontwikkeling van specifieke vaardigheden, maar ook trainingen die je vakinhoudelijk een stap vooruit gaan helpen. Aanvullende opleidingen die passen naast het uitgebreide trainings- en opleidingsprogramma. Coaching met concreet resultaat!

Lieke Galema

Hi, mijn naam is Lieke Galema en wie weet word ik wel jouw talentmanager!

We zullen aandacht besteden aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit is natuurlijk een hele brede term. Daarom zullen we in het begin aandacht besteden aan het helder krijgen van jouw doel. Door dit voor jezelf te formuleren, kun je jouw eigen ontwikkeling zowel op soft skills als op de inhoud van je werk blijven koppelen aan dit doel. Maandelijks kom ik bij je langs om je hierbij te helpen. Dit doe ik door vragen te stellen en je uit te dagen om net een beetje verder te denken. Naast ons interne trainingsprogramma gaan we samen kijken hoe je jouw persoonlijk opleidingsbudget zo goed mogelijk kunt besteden. Daarnaast zie je me ook tijdens trainingsavonden. Hier verzorg ik de trainingen MBTI en The stage is yours.

kjb_7262-low-res