Interim professionals

De interim professionals die wij zoeken

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent voor ons detacheringsteam. Iemand die een afdeling echt wil leren kennen en voor langere termijn kan meedraaien. Naast het uitvoeren van dagelijkse werkzaamheden kijk je welke praktische verbeteringen door te voeren zijn. Je denkt pro-actief mee en ziet waar kansen liggen.

Hier kom je terecht

Als finance professional ben je voornamelijk werkzaam op de afdeling accounting, reporting of controling. Je krijgt te maken met

  • Periodieke werkzaamheden
  • Reorganisaties
  • Automatisering & outsourcing
  • Veranderende wet- en regelgeving
  • Diverse andere werkzaamheden

Dit alles vraagt om veel aanpassingsvermogen.

Consultancy of Interim?

Binnen Solid Professionals werken we met een team van interim en freelance professionals, maar ook met een team consultants. Binnen interim zit je voornamelijk op de langere projecten, ga je echt meedraaien op een afdeling en kijk je actief mee hoe je praktische verbeteringen kunt doorvoeren. Binnen consultancy ben je korter op locatie en kijk je vanuit jouw specialisme mee en neem je de adviesrol op je.

Freelancer en beschikbaar?

Ben jij freelancer en binnenkort beschikbaar? Geef dan jouw gegevens en beschikbaarheid door via dit formulier. Dan nemen wij bij een passende vacature contact met je op.

Meer weten over de mogelijkheden als interim professional of freelancer? Neem contact op met Glen.