Best Workplace

Solid Professionals is een Best Workplace

Solid Professionals heeft wederom een plekje weten te bemachtigen in de top 10 van Best Workplaces van Nederland. Van de 140 deelnemende organisaties behaalden 36 organisaties een plek op deze lijst, waarvan 10 in de categorie medium. Solid Professionals heeft dit jaar de 5e plek ingenomen in de categorie: Medium (50-250 medewerkers) en daar zijn we ontzettend trots op!

Great Place To Work

Jaarlijks stelt Great Place To Work een lijst samen van Best Workplaces op basis van hun onderzoek. In dit onderzoek meten zij de mate van vertrouwen, trots en plezier. Op basis van de antwoorden van medewerkers en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt een organisatie gecertificeerd door GPTW. De hoogst scorende organisaties worden erkend met de titel Best Workplace 2020.

“We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat. Nadat we vorig jaar voor de tweede keer deelnamen, hebben we in gesprek met alle collega’s verdere verbeteringen aangebracht in ons streven een thuisbasis te zijn voor iedereen. Een plek waar we oog hebben voor elkaar én maximaal presteren om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit resultaat van GPTW is een beloning voor iedereen die bij ons werkt én motiveert ons om het volgend jaar weer een beetje beter te doen. De eerste ideeën daarvoor, worden nu alweer uitgewerkt,” – Marcel van Wersch

Solid-professionals-great-place-to-work-certified

Kennis & Blogs over Great Place to Work

Wat zegt MBTI over hoe je omgaat met verandering en Social Distancing tijdens COVID-19?

12 mei, 2020 - Judy Rotering,

Iedereen reageert en handelt anders in tijden van verandering. MBTI kan je perspectief en inzicht bieden in hoe jij hiermee omgaat. Als jij je bewust bent van jouw behoeften en de manier waarop jij reageert dan kan dit je helpen effectief leiding te geven in tijden van verandering.

Specifiek in tijden van COVID-19 gaat de verandering gepaard met Social Distancing. Dat is niet makkelijk voor veel van ons. Ook hier kan jouw MBTI-type je interessante inzichten bieden.

Lees de ervaringen van Judy Rotering – ISFJ

Wat nou als voorbereiden op, het plannen en het nemen van beslissingen mij rust in mijn hoofd geeft? Iets wat ik van nature het liefst doe, wordt ineens teruggebracht naar een heel kleine leefwereld: werk en elke dag thuis zijn. Deze crisis geeft mij geen einddatum en het is nog maar de vraag wat de impact verder gaat zijn. Het enige wat ik in deze tijd kan plannen zijn werkafspraken, hoe laat ik ga sporten of wandelen en wat ik welke dag ga eten. Het frustreert me dat ik activiteiten, vakanties en weekendjes weg, die niet doorgaan vanwege de crisis, niet alvast opnieuw kan plannen. Ik hou namelijk ontzettend van de voorpret, ergens naar uit kunnen kijken en daar hard voor werken.

Na veel onrust in de eerste weken ben ik op het moment gelukkig, gezond, vrolijk en dankbaar. Ik sta in mijn kracht omdat ik in deze tijd meer dan ooit mensen kan helpen, motiveren en enthousiasmeren. En juist door op een positieve manier naar deze verandering te kijken en dit te delen met dierbaren en de young professionals die ik begeleid, krijg ik veel energie en dankbaarheid voor terug. Ik moet oppassen dat ik mij niet té verantwoordelijk voel voor de zorgen, struggles, pijn of het verdriet van de ander en mezelf hierin verlies. Daarnaast geef ik mezelf juist nu de tijd om hobby’s te beoefenen waar ik normaal gesproken nooit tijd voor maak. Ik hou van sociaal contact, maar mijn batterij laadt daar niet altijd van op. Toch zit mijn ‘’normale leven’’ vol met sociaal contact. Wat niet erg is, maar ik besef mij ook maar al te goed dat ik soms wat meer tijd voor mezelf mag nemen. Ik ben nu bezig met het maken van mijn eigen kookboek, ik lees boeken in het zonnetje en stuur kaartjes, bloemen en lekker eten naar mensen die ik lief heb. Ik kan niet wachten op het moment dat ik mijn familie, beste vrienden en collega’s weer een fysieke knuffel kan geven. Om vervolgens samen te sporten, maar bovenal te borrelen en uiteindelijk in dezelfde lamp te hangen met goede muziek op de achtergrond.

Wil jij weten hoe jij reageert op verandering volgens jou MBTI-type? Of hoe Social Distancing voor jou is? Neem deel aan de Dug-out sessie met jouw teamlead en deel de inzichten met je teamgenoten!