Best Workplace

Solid Professionals is een Best Workplace

Solid Professionals heeft wederom een plekje weten te bemachtigen in de top 10 van Best Workplaces van Nederland. Van de 140 deelnemende organisaties behaalden 36 organisaties een plek op deze lijst, waarvan 10 in de categorie medium. Solid Professionals heeft dit jaar de 5e plek ingenomen in de categorie: Medium (50-250 medewerkers) en daar zijn we ontzettend trots op!

Great Place To Work

Jaarlijks stelt Great Place To Work een lijst samen van Best Workplaces op basis van hun onderzoek. In dit onderzoek meten zij de mate van vertrouwen, trots en plezier. Op basis van de antwoorden van medewerkers en de evaluatie van het werkgeversbeleid wordt een organisatie gecertificeerd door GPTW. De hoogst scorende organisaties worden erkend met de titel Best Workplace 2020.

“We zijn ongelooflijk trots op dit resultaat. Nadat we vorig jaar voor de tweede keer deelnamen, hebben we in gesprek met alle collega’s verdere verbeteringen aangebracht in ons streven een thuisbasis te zijn voor iedereen. Een plek waar we oog hebben voor elkaar én maximaal presteren om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit resultaat van GPTW is een beloning voor iedereen die bij ons werkt én motiveert ons om het volgend jaar weer een beetje beter te doen. De eerste ideeën daarvoor, worden nu alweer uitgewerkt,” – Marcel van Wersch

Solid-professionals-great-place-to-work-certified

Kennis & Blogs over Great Place to Work

Blog-lisanne-start-consultant-solid-professionals

Lisanne's eerste weken bij Solid Professionals

26 februari, 2020 - Lisanne Stolte,

Ik ben Lisanne Stolte, 25 jaar en inmiddels een maand aan de slag als finance & risk consultant bij Solid Professionals.

Waarom Solid Professionals

De tijd vliegt voorbij! In mijn eerste weken ben ik heel hartelijk ontvangen door alle collega’s en ik voelde me gelijk thuis. Voordat ik hier begon, had ik erg veel sollicitatiegesprekken en dat maakt de keuze soms lastig. Solid Professionals heeft mij met haar persoonlijke aanpak over de streep weten te trekken. Zo kon ik eerder komen om mijn sollicitatie voor te bereiden. Dat was erg prettig omdat ik van sollicitatie naar sollicitatie ging die dag. Tijdens mijn gesprekken werd er veel waarde gehecht aan wat ik leuk vind en welke kant ik op wil gaan als professional. Zo zorgt Solid Professionals ervoor dat iedereen blij wordt van zijn of haar werk en dit vind ik een mooi streven!

Eerlijkheid wordt erg gewaardeerd binnen het bedrijf, dat merk je meteen. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Dat was erg fijn in de sollicitatiegesprekken, maar nu ook als consultant. Er wordt gekeken naar wat mijn passie is, wie ik ben en waar ik voor sta. Zo maken ze ook een match met de opdrachtgever. Deze persoonlijke aanpak spreekt mij erg aan. Daarnaast merk ik dat iedereen binnen het bedrijf heel toegankelijk is. Je kunt altijd op iedereen af stappen met vragen.

Mijn eerste weken

Momenteel zit ik nog niet op opdracht, maar dat betekent niet dat ik stil zit. In mijn eerste paar weken ben ik onder andere bezig geweest met een aanbestedingsproject, help ik team Solutions en ben ik een aantal trainingen aan het volgen via het online trainingsplatform. Zo ben ik nu begonnen met een Lean Six Sigma training en een SQL training, maar er zijn ook trainingen beschikbaar over leiderschap, presenteren en dergelijken. Die ga ik ook zeker nog volgen! Daarnaast ben ik bezig met het opzetten van een eigen project. Binnen dat project ga ik onderzoek doen naar de cultuur binnen Solid Professionals.Ik merk dat er een hele open cultuur heerst binnen het bedrijf en het leek me leuk om hier onderzoek naar te doen. Zo kunnen we dit ook bewijzen naar de “buitenwereld”. Verder kijk ik ook naar de verbeterpunten voor ons als bedrijf. Ik vind het erg leuk dat ik hier de ruimte voor krijg.

Al met al heb ik goede eerste weken gehad en heb ik ook enorm veel zin om aan mijn eerste consultancy opdracht te beginnen!