Joren Verbunt

“Solid Professionals is een gezellig bedrijf waar je je gelijk welkom voelt.”

Joren VerbuntWaar werk je en wat doe je?

Joren Verbunt werkt als Young Professional binnen het Traineeship Finance, Risk en Acturariaat bij de Rabobank. Hij is hier werkzaam als product owner voor TimeScape, een database software dat marktdata door de bank verspreidt.

Hoe ben je met ons in contact gekomen?

Dankzij Judy Rotering ben ik met Solid Professionals in contact gekomen. Zij heeft mij via LinkedIn benaderd. Samen met haar ben ik gaan kijken naar welke functie passend zou zijn bij mijn opleiding en interesses. Hier is iets heel moois uit gekomen!

Hoe ervaar je de begeleiding van de Talentmanager?

Ik ben heel blij met de begeleiding van mijn Talentmanager. Met mijn vragen kan ik altijd bij haar terecht. Ze is constructief in het geven van haar feedback en daarnaast heb ik ook het gevoel dat ze achter me staat.

Hoe kijk je aan tegen het opleidingstraject?

De maandelijkse trainingsavonden zijn leerzaam en ik hoop nog meer diepgang te vinden in de komende trainingen. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gehad om een VBA cursus één avond per week gedurende vier weken te doen. Een flinke klus naast mijn werkzaamheden bij de Rabobank, maar wel heel leerzaam.

Hoe zou je Solid Professionals omschrijven aan mensen die het bedrijf niet kennen?

Ik zou Solid Professionals beschrijven als een gezellig bedrijf waar je je gelijk welkom voelt. Daarnaast word je goed geholpen met je persoonlijke ontwikkeling.

Hoe zou je andere, nieuwe Young Professionals willen enthousiasmeren om deel te nemen aan het Young Professional Programma?

Als jij ambitieus bent, veel wil leren en een steile leercurve ambieert dan is Solid Professionals het bedrijf voor jou!

Het eten bij de trainingen is altijd erg lekker!