Danny Roffel

“Solid Professionals is een hechte organisatie die je breed ondersteunt van sollicitatie tot verdere professionele ontwikkeling. Met informele trainingsavonden en persoonlijke begeleiding.”

Danny Roffel werkt sinds juni 2017 via het Young Professional Programma van Solid Professionals bij ING op de afdeling Consolidation Services. Hij is Young Professional Financial Reporting en op deze afdeling is Danny met name bezig met rapportages naar de DNB en EBA. Via een van de Recruitment Consultants, Maaike Koster, kwam hij in contact met Solid professionals. Zij heeft hem voorgesteld bij ING.

Hoe ervaar je de begeleiding van de Talentmanager?

“Overall gewoon goed. Ik vind het fijn om eens in de zoveel tijd met iemand te kunnen spreken over hoe het gaat op het werk. Dat hoeft niet altijd een collega te zijn.”

Hoe kijk je aan tegen het opleidingstraject?

Danny geeft aan dat hij de trainingsavonden een goede toevoeging aan het opleidingstraject vindt. Zo kan je volgens hem toch aardig je kennis opschroeven en je soft skills ontwikkelen. Ondanks dat het soms best pittig is om na een werkdag nog scherp in de cursusavond te stappen. Hij is heel enthousiast dat er ook de mogelijkheid wordt gegeven om een VBA cursus te doen. “Daar kijk ik zeker nog naar uit.”

Hoe zou je Solid Professionals omschrijven aan mensen die het bedrijf niet kennen?

“Solid Professionals helpt je gewoonweg erg goed om een baan te krijgen en je verder te ontwikkelen. Ze zetten zich ook duidelijk veel in voor je. Ik heb nooit het idee dat ik vergeten word en dat vind ik erg belangrijk. Als je nog niet overtuigd bent over het Young Professional Programma, ga dan gewoon op gesprek bij Solid Professionals op kantoor en laat je informeren. Het is zeker de moeite waard om hier langs te gaan!”

Terug naar ervaringen Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma