Reviews huidige Young Professionals

Lees de reviews en ervaringen van de huidige Young Professionals die deelnemen aan ons tweejarig Young Professional Programma. Mogelijk vind je het ook interessant om te lezen hoe het onze Alumni vergaat?

Matthijs Lip is werkzaam als modelontwikkelaar bij a.s.r. verzekeringen via het Solid Professionals Traineeship Risk. Matthijs over het traineeship: ‘Ik vind het erg fijn om het programma te hebben naast mijn werkzaamheden bij a.s.r. Vooral omdat je op deze manier nog contact met de buitenwereld hebt, namelijk de mensen uit je groepje waarmee je de trainingen volgt. Zo hoor je ook hoe het bij andere bedrijven in zijn werk gaat.’ Lees hier meer over zijn ervaringen.

Job de Wilde volgt het Traineeship Finance binnen het Young Professional Programma van Solid Professionals. Momenteel is hij werkzaam bij Rabobank. Job over Solid Professionals: ‘Er zijn écht gave werkplekken waar je terecht kunt komen met leuke collega’s. Je leert ook andere young professionals kennen en je houdt er uiteindelijk een leuk netwerk aan over.’ Lees hier over zijn keuzeproces en ervaringen binnen het programma.

Laura Barbé volgt het traineeship data bij Solid ProfessionalLaura Barbé is werkzaam als Business Analyst bij ING via het Solid Professionals Traineeship Data. Over haar keuze voor Solid Professionals: ‘Ik heb in eerste instantie voor Solid Professionals gekozen omdat zij een apart (leer)traject hebben voor het begeleiden van de Young Professionals. Ik vond het belangrijk om mij in mijn eerste jaar zo veel mogelijk te ontwikkelen. Het traineeship was daarbij voor mij van ontzettende meerwaarde. Bovendien vind ik het contact en de begeleiding vanaf moment 1 erg prettig. De mensen zijn leuk en ze weten waar ze het over hebben, dus dat gaf ook meteen een vertrouwd gevoel.’Lees hier meer over Laura.

Sjors Zewald is via het Young Professional Programma werkzaam biSjors-Zewald-review-traineeship-finance-risk-actuariaatj ABN AMRO op de Consolidatie afdeling. Hij houdt zich onder andere bezig met het analyseren van maandcijfers van rapporterende entiteiten. Sjors over het opleidingstraject: “De combinatie van de trainingsavonden en de opleidingstrajecten binnen het Young Professional Programma bieden je de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de rest.” Lees hier meer over Sjors.

Joren VerbuntJoren Verbunt werkt als Young Professional binnen het Traineeship Finance, Risk en Acturariaat bij de Rabobank. De functie die hij hier bekleed is product owner voor TimeScape, een database software dat marktdata door de bank verspreidt. Over Solid Professionals: ‘Solid Professionals is een gezellig bedrijf waar je je gelijk welkom voelt. Daarnaast word je goed geholpen bij je persoonlijke ontwikkeling!’  Lees hier meer over Joren.

Wybe-Ruiter-review-traineeship-finance-risk-actuariaatWybe Ruiter is op dit moment vanuit Solid Professionals werkzaam als Young Professional bij ABN Amro. De functie die hij hier bekleedt heet officieel Business Analist/Developer. Hij werkt voor het Change Grid Accounting waar zij zich bezig houden met grote veranderprojecten voor Financial Accounting. Op dit moment is Wybe veel bezig met het zogenaamde ‘sourcen’ van data voor de financiële rapportages richting de Nederlandse en Europese Centrale banken. Lees hier meer over Wybe. 

Else-Mieke-de-jong-review-traineeship-finance-risk-actuariaatElse-Mieke de Jong werkt als Finance & Risk Data Analyst bij de Rabobank WRR (Wholesale, Rural & Retail). Hier zit ze in het team Management Informatie op de afdeling DRC (Data Reporting Center). “Mijn taken bestaan uit het analyseren, testen en afstemmen van financiële data waarbij ik processen en datastromen probeer te verbeteren. Ik hou me bezig met maandelijkse rapportages waarbij ik informatie lever aan interne klanten.” Over het Young Professional Programma: “De trainingen en de contacten die je hier op doet geven net dat beetje extra wat het leuk maakt naast je (eerste) baan.” Lees hier meer over Else-Mieke.

Danny-Roffel-review-traineeship-finance-risk-actuariaatDanny Roffel werkt sinds juni 2017 via het Young Professional Programma van Solid Professionals bij ING op de afdeling Consolidation Services. Hij is Young Professional Financial Reporting en op deze afdeling is Danny met name bezig met rapportages naar de DNB en EBA. “Solid Professionals helpt je gewoonweg erg goed om een baan te krijgen en je verder te ontwikkelen. Ze zetten zich ook duidelijk veel in voor je. Ik heb nooit het idee dat ik vergeten word en dat vind ik erg belangrijk.” Lees hier meer over Danny.

 

Lees reviews van alumni »