Terence Koswal

“Een jong, enthousiast bedrijf dat je graag helpt met je carrière en je daarnaast ook nog eens goed begeleidt, coacht en adviseert.”

Terence Koswal Young Professional ProgrammaTerence Koswal is via het Young Professional Programma werkzaam bij de ING in Amsterdam Zuid-Oost. Hij werkt daar op de Financial Accounting afdeling. Terence houdt zich dagelijks bezig met het reconciliëren/matchen van de verwachte kasstromen tegen de daadwerkelijke kasstromen. Dit zijn de kasstromen die betrekking hebben op de verschillende branches en financiële producten.

Hoe ben je in contact gekomen met het  Young Professional Programma van Solid Professionals?

“Ik werd vriendelijk benaderd op LinkedIn door een recruiter van Solid Professionals die graag met mij wilde kennismaken. Op dat moment was ik bijna afgestudeerd. Het Young Professional Programma leek mij een mooie kans als kickstart voor mijn carrière.”

Hoe ervaar je de begeleiding van de Talentmanager?

“De begeleiding ervaar ik als zeer prettig en soms ook wel als een verademing. Het is erg fijn om geadviseerd te worden als je pas kort op een nieuwe plek werkt. Je kan in vertrouwen over alles praten en je krijgt handige tips mee om jezelf te kunnen ontwikkelen.”

Hoe kijk je aan tegen het opleidingstraject?

“De trainingsavonden dagen je uit om bepaalde onderwerpen om te zetten naar je eigen praktische ervaringen. Dit vind ik heel leerzaam, want het kan af en toe best lastig zijn om de theorie die je geleerd hebt in het werkleven te gebruiken.”

Hoe zou je Solid Professionals omschrijven aan mensen die het bedrijf niet kennen ?

“Een jong, enthousiast bedrijf dat je graag helpt met je carrière en je daarnaast ook nog eens goed begeleidt, coacht en adviseert.”

Terug naar ervaringen Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma