Ryan Beerepoot – Alumnus Young Professional Programma

Je bent op 2 november 2015 bij ABN AMRO Bank gestart op de afdeling TOPS & Functions Accounting. Hoe zagen je werkzaamheden en verantwoordelijkheden er toen en nu uit?

 

Toen ik startte bij de ABN AMRO, kreeg ik direct veel verantwoordelijkheid in de vorm van het beheren van de reorganisatievoorzieningen. In de loop van de tijd ben ik mijzelf meer bezig gaan houden met andere HR activiteiten zoals de payroll.
Ryan Beerepoot - Alumnus Young Professional ProgrammaSinds een paar maanden houd ik mij bezig met rapportages voor het Jonge Bedrijven Fonds. Iets heel anders, maar wel heel interessant.

Het gevolg hiervan is dat ik ook minder tijd zal gaan besteden aan de reorganisatievoorzieningen. Mijn vervanger in de vorm van Olivier Bertels (ook een “Solid Professional”) staat al klaar.

Waar ben je trots op als je terug kijkt?

Ik ben voornamelijk trots op de persoonlijke ontwikkeling die ik het afgelopen jaar heb doorgemaakt.

Hoe ziet jouw komende jaar eruit? Welke ambities heb je?

Het komende jaar wil ik mijn kennis verbreden door ook bij andere clusters binnen ons team werkzaamheden te gaan verrichten. Zo zal ik mij de aankomende periode ook meer gaan bezig houden met Performing en Non-Performing Assets.
Ook wil ik een vervolg studie gaan volgen. Ik neig heel erg naar een RC opleiding.

Heb je nog een (inspirerende) boodschap voor andere Alumni of huidige Young Professionals?

Wees je zelf en investeer in je zelf.

Terug naar de ervaringen van de alumni Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma