Nick Hales – Young Professional Alumnus

Wanneer ben je begonnen bij Solid Professionals en wat is er veranderd ten opzichte van die begintijd?

Young Professional Programma Alumnus Nick HalesNet iets meer dan 2 jaar geleden kwam ik via Solid Professionals binnen als data analyst in de afdeling Historical Data Sourcing bij ABN AMRO. Er zaten allemaal SAS experts om mij heen waar ik ontzettend veel van geleerd heb op technisch gebied, waar ik tevens ook het meest trots op ben. In de loop der tijd zijn er wat zaken gaan verschuiven binnen de afdeling, waardoor er ook meer organisatorische- en coaching taken op mijn bord zijn beland.

Waar ligt je ambitie?

Die ligt meer in het doorontwikkelen van mijn inhoudelijke- en technische expertise, zoals het vorderen in SAS, maar ook nieuwe programmeertalen en machine learning technieken.

Hoe ziet de (nabije) toekomst eruit?

In mijn komend jaar wordt de data collectie afdeling samengevoegd met de modelling afdeling, waar ook in taken zal worden gerouleerd. De reorganisatie wordt doorgevoerd en er worden nieuwe manieren van werken geïntroduceerd. Verder zullen er nieuwe mensen in ons team aansluiten die begeleid moeten worden. All in all, een verfrissend jaar.

Terug naar de ervaringen van de alumni Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma