Muammer Er – Young Professional Alumnus

De solide basis van mijn professionele carrière vond bijna drie jaar geleden plaats, nadat ik in aanraking kwam met Solid Professionals. In februari 2015 begon ik als Young Professional (Trainee) op de afdeling Global Markets (onderdeel van Finance gericht op financiële derivaten) binnen ABN AMRO. Nu ben ik Young Professional Alumna van Solid Professionals.

Muammar Er – Young Professional Alumna - Markets & ALM Accounting bij ABN AMRO (Finance - A&R)

Wat ben je gaan doen na het Young Professional Programma?

Na de succesvolle traineeship ben ik sinds 2016 in vast dienstverband. In de loop van mijn carrière zijn mijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden toegenomen, waardoor het werk steeds uitdagend blijft. Zo ben ik verantwoordelijk voor verscheidene IFRS en Basel gerelateerde werkzaamheden. Ongeacht de werkzaamheden die een werknemer uitvoert, vind ik het van cruciaal belang dat een werknemer zich blijft ontwikkelen en gemotiveerd blijft.

Naast de Business as usual werkzaamheden, zoals de analyse en rapportage van de cijfers richting de interne en externe stakeholders, ben ik ook betrokken bij change werkzaamheden. Waaronder IFRS9, wat per 1 januari 2018 nieuwe boekhoudregels voorschrijft voor de bepaling van de voorziening voor kredietverliezen.

Een drukke periode dus. Eind van het jaar zal ik mijzelf belonen met een korte trip naar het buitenland. Alle Solid Professionals lezers wens ik nu alvast fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar.

Terug naar de ervaringen van de alumni Young Professionals.

Terug naar overzicht Young Professional Programma.