Edonne Girigori – Young Professional Alumnus

Je bent gestart als Young Professional in mei 2015 bij ING op de afdeling Financial Accounting. Inmiddels ben je ruim twee jaar bij Young Professional alumnus Edonne GirigoriING werkzaam, hoe is je functie van toen ten opzichte van nu?

Ja, dat klopt. Ik ben inderdaad al ruim 2 jaar aan de slag bij de ING. Tot op heden ben ik nog steeds werkzaam binnen dezelfde afdeling en heb ik nog steeds dezelfde functie. Wat er veranderd is, is dat ik nu een grotere verantwoordelijkheid draag voor de werkzaamheden binnen mijn afdeling. Zo ben ik nu hoofdverantwoordelijk voor bepaalde projecten die mijn afdeling raken. Dit brengt mij ook in de gelegenheid om in aanraking te komen met andere afdelingen. Zo leer ik ook wat er nog meer speelt buiten mijn eigen afdeling.

Waar ben je trots op als je terugkijkt?

Het meest trots ben ik op mijn persoonlijke ontwikkeling. Aan het begin begreep ik vrij weinig van het proces. Maar ondertussen ben ik uitgegroeid tot een vraagbaken voor mijn collega’s en management. Dat laat wel blijken dat ik mij goed heb ontwikkeld op de afdeling en het vertrouwen in mij is gegroeid.

Hoe ziet jouw komende jaar eruit? Welke ambities heb je?

Het komende jaar verwacht ik meer met projecten bezig te zijn. Ik vind het leuk om het proces te innoveren en ook efficiënter te maken. Mijn ambitie is mijzelf te blijven ontwikkelen, me meer processen binnen ING eigen te maken, om zo ook door te groeien in de organisatie.

Heb je nog een (inspirerende) boodschap voor andere Alumni of huidige Young Professionals?

Wees proactief! Laat geen kans aan jou voorbij gaan om jezelf te ontwikkelen. En de rest zal volgen.

Terug naar de ervaringen van de alumni Young Professionals

Terug naar overzicht Young Professional Programma