Traineeship Finance, Risk, Actuariaat, Data of Compliance

Young Professional Programma: dé kans voor talenten!

Net klaar met je studie? Behoor je tot de besten en ben je klaar om de wereld te verkennen én te veroveren? Een reis vol uitdagingen ligt voor je. Pak je kansen met ons Young Professional Programma: een traineeship Finance, Risk, Actuariaat, Data of Compliance.

Je gaat voor de duur van 1 of 2 jaar in dienst bij Solid Professionals. Wij zijn een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf aan de mooiste straat van Utrecht: de Maliebaan. Je daadwerkelijke werkplek bevindt zich bij een van onze opdrachtgevers, wat veelal grote banken en verzekeraars zijn. Samen met jou kijken we naar de organisatie en de opdracht die het beste bij jouw ambitie en achtergrond past.

Onderdelen van het trainings- en opleidingsprogramma

 • Opleiding NIBE Bank-, Effecten-, of Verzekeringsbedrijf.
 • Inhoudelijke trainingen op het gebied van Finance, Risk en Projectmanagement.
 • Trainingen persoonlijke ontwikkeling: werken in teams, Managen van Verwachtingen & Omgaan met Weerstand, Mentale weerbaarheid, het geven van feedback, presenteren en MBTI.
 • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach: de voormalig Nederlands kampioen marathon Paul Zwama. Daarnaast heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan de hardloopclinics en bootcampsessies.
Het programma »

andere traineesTraineeship finance risk actuariaatYoung Professional ProgrammaTraineeship talentmanager

Wat kun je verwachten van het traineeship?

 • Intensieve begeleiding en coaching door een ervaren Talentmanager
 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
 • Een werkplek bij een toonaangevende organisatie binnen de financiële dienstverlening
 • Uitstekend salaris, ruim groeiperspectief en leuke collega’s
 • Intervisie met collega’s
 • Gezellig borrels, BBQ’s, evenementen en een vitaliteitsprogramma
 • Meteen al zicht op je volgende stap na het traineeship: indiensttreding bij de opdrachtgever!

Kortom: een mooie start van de rest van je carrière!

Begeleiding van een talentmanager

Als trainee word je gekoppeld aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt. Elke maand heb je een persoonlijk contactmoment waarbij je onder andere je project en je persoonlijke ontwikkeling bespreekt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep van tien young professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen en kun je na afloop een potje pool spelen en gezellig een borrel drinken. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle trainees samenkomen. Zo leer je ook young professionals uit andere groepen kennen en breid je je eigen netwerk uit.

Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit onze opdrachtgever op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid. Aan het eind van het programma wacht er een mooie baan bij je opdrachtgever.

De talentmanagers »

Ervaringen en projecten young professionals

Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder! Klik door naar de ervaringen van de huidige young professionals en alumni om een beeld te krijgen hoe zij het programma ervaren of bekijk de verschillende projecten binnen Finance & Risk die het traineeship Finance, Risk of Actuariaat van Solid Professionals jou biedt.

Reviews van alumni »    De projecten »

Een impressie van Solid Professionals

Wil je graag wat meer beeld bij ons bedrijf? Bekijk de filmpjes over onze ontbijtsessie en het succesfeestje.

De ontwikkeling van de young professional is heel erg zichtbaar. Vaak halen ze de meer ervaren collega’s snel in. De combinatie van de trainingsavonden en de opleidingstrajecten binnen het Young Professional Programma bieden je de mogelijkheid om jezelf te onderscheiden van de rest.

Interesse in een Traineeship Finance, Risk, Actuariaat, Data of Compliance?

Wil jij weten welke kansen en mogelijkheden Solid Professionals biedt voor young professionals in Finance, Risk, Actuariaat, Data en Compliance? Vraag het aan Tim. Hij kan je alles vertellen over de traineeships en beantwoordt graag jouw vragen.

DEF-Solid Professionals-Tim-Marsman-Recruitment-ConsultantTim Marsman
M: 06 11 20 18 72
T: 030 240 05 11
E: timmarsman@solidprofessionals.nl

Wil jij meer weten over het Traineeship Finance, Risk of Actuariaat

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met jou op!