Traineeship ABN AMRO Bank

Jij wilt graag bij ABN AMRO werken, wij helpen jou daarbij het beste uit jezelf te halen. Dit traineeship stoomt jou in een jaar klaar om bij ABN AMRO in dienst te treden.

Man met koffie mok

Het programma

Je gaat vanaf het begin aan de slag bij ABN AMRO. Vanuit Solid Professionals heb je een persoonlijke talentmanager waarmee je een performance plan opstelt en regelmatig afspreekt om te kijken hoe het gaat. Op het werk word je begeleid door je manager of buddy vanuit ABN AMRO.

Daarnaast volg je bij Solid Professionals een trainingsprogramma met een vaste groep van 10 young professionals. Samen werken jullie aan soft skills, persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Je deelt ervaringen en na afloop van deze bijeenkomsten is er altijd tijd voor een potje pool, tafelvoetbal en een gezellige borrel. 

Als trainee heb je een persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hard skills. Samen met jou en je manager kijken we naar de kennis en (technische) vaardigheden die je nodig hebt om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. 

Het traineeship in een notendop

  • Je gaat direct aan de slag, maar wel met de persoonlijke aandacht om van jouw carrièrestart een groot succes te maken. 
  • Gezamenlijke trainingen gericht op: persoonlijk leiderschap, netwerken & vitaliteit.
  • Persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hard skills, zoals: CMA (Certified Management Accountant), CFA (Chartered Financial Analyst), LEAN of het leren van programmeertalen.
  • Facultatieve trainingen, zoals: Visual Basics for application (VBA), Power BI, Timemanagement, Stakeholdermanagement en Machine Learning of Blockchain.
  • Persoonlijke coaching: maandelijkse gesprekken met je talentmanager en verschillende evaluatiemomenten met jouw manager of buddy vanuit ABN AMRO erbij.

Leuke extra’s, zoals begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach Paul Zwama van het Instituut voor Vitaal Ondernemen, sportactiviteiten, lunches, borrels, bbq’s en de jaarlijkse Big Day!

Mannen in gesprek op evenement

Dit ben jij

  • Je bent leergierig en gedreven om het beste uit jezelf te halen.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels.
  • (Bijna) een masterdiploma in een financiële richting, IT of risk.

Over Solid Professionals

Tijdens jouw traineeship ben je in dienst bij Solid Professionals. Wij zijn niet zomaar een werkgever. We zijn ervan overtuigd dat mensen de organisatie maken en willen daarom dat jij het beste uit jezelf haalt. Jouw ontwikkeling en werkgeluk zijn onze prioriteit. We zijn de vraagbaak en achterban waar je op kunt vertrouwen. We organiseren lunches, borrels, bbq’s, sportactiviteiten en nodigen regelmatig interessante gastsprekers uit. Zo leer je veel medetrainees kennen en alumni die hetzelfde traject als jij hebben doorlopen.

Publiek luistert naar spreker

“Vanuit de universiteit is het best wennen om opeens fulltime op kantoor te werken. De waarde van het traineeship zit niet alleen in het vinden jouw toekomstige werkplek, maar ook écht in de begeleiding die je krijgt.”

avatar Bregje Klomp
Traineeship afgerond in 2020

“De opzet van het programma is goed en je bent veel in contact met leeftijdsgenoten. Ik ben fan!”

avatar Joel Sjouerman
Traineeship afgerond in 2020

Nieuwsgierig geworden?

Zie jij het traineeship bij ABN AMRO als mooie start van je carrière? Meld je dan nu aan. Of wil je liever eerst de sfeer proeven? Kom dan naar onze inhousedag.

Solliciteer nu

Ontdek de verschillende traineeships

Lijkt het je leuk om bij een bank, verzekeraar of pensioenfonds te werken? Bij ons kun je kiezen uit meerdere traineeships waarmee je bij ABN AMRO of een andere toonaangevende organisatie terecht komt. Iets voor jou?

Bekijk alle traineeships