Meid en jongen achter laptop

Traineeship Finance & Risk ABN AMRO

Jij wilt graag bij ABN AMRO werken, wij helpen jou daarbij door het beste uit jezelf te halen. Ons traineeship stoomt jou klaar om binnen een of twee jaar bij ABN AMRO in dienst te treden.

Solliciteer direct

Het programma

Je gaat vanaf het begin aan de slag bij ABN AMRO. Vanuit Solid Professionals heb je een persoonlijke talentmanager waarmee je een performance plan opstelt en regelmatig afspreekt om te kijken hoe het gaat. Op het werk word je begeleid door je manager of buddy vanuit ABN AMRO.

Daarnaast volg je bij Solid Professionals een trainingsprogramma met een vaste groep van 10 young professionals. Samen werken jullie aan soft skills, persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Je deelt ervaringen en na afloop van deze bijeenkomsten is er altijd tijd voor een potje pool, tafelvoetbal en een gezellige borrel. 

Als trainee heb je een persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hard skills. Samen met jou en je manager kijken we naar de kennis en (technische) vaardigheden die je nodig hebt om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. 

Collega's chillen op de vloer

Het traineeship in een notendop

  • Je gaat direct aan de slag, maar wel met de persoonlijke aandacht om van jouw carrièrestart een groot succes te maken. 
  • Gezamenlijke trainingen gericht op: business-, leiderschap- en vitaliteitstrainingen.
  • Persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van hard skills, zoals: CMA (Certified Management Accountant), CFA (Chartered Financial Analyst), LEAN of het leren van programmeertalen.
  • Facultatieve trainingen, zoals: Visual Basics for application (VBA), Power BI, Timemanagement, Stakeholdermanagement en Machine Learning of Blockchain.
  • Persoonlijke coaching: maandelijkse gesprekken met je talentmanager en verschillende evaluatiemomenten met jouw manager of buddy vanuit ABN AMRO erbij.

Leuke extra’s, zoals begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoaches, sportactiviteiten, lunches, borrels, bbq’s en de jaarlijkse Big Day!

Man presenteert

“Vanuit de universiteit is het best wennen om opeens fulltime op kantoor te werken. De waarde van het traineeship zit niet alleen in het vinden jouw toekomstige werkplek, maar ook écht in de begeleiding die je krijgt.”

avatar Bregje Klomp
Traineeship afgerond in 2020

“Ik heb een ruim opleidingsbudget gekregen om nieuwe skills te leren die handig zijn voor een financieel analist. Zo ben ik nu bezig met het behalen van mijn CFA certificering."

avatar Alexander Bingel
Traineeship 2022/2023

Dit ben jij

  • Je bent leergierig en gedreven om het beste uit jezelf te halen.
  • Je spreekt en schrijft uitstekend Engels.
  • (Bijna) een masterdiploma in een financiële richting, IT of risk.
  • Woonachtig in Nederland.
Vrouw kijkt lachend weg van laptop

Over Solid Professionals

Tijdens jouw traineeship ben je in dienst bij Solid Professionals. Wij zijn niet zomaar een werkgever. We zijn ervan overtuigd dat mensen de organisatie maken en willen daarom dat jij het beste uit jezelf haalt. Jouw ontwikkeling en werkgeluk zijn onze prioriteit. We zijn de vraagbaak en achterban waar je op kan vertrouwen. We organiseren lunches, borrels, bbq’s, sportactiviteiten en nodigen regelmatig interessante gastsprekers uit. Zo leer je veel medetrainees kennen en alumni die hetzelfde traject als jij hebben doorlopen.

Meer weten? Check de ervaringen van young professional Alexander of van alumni Murat en Danny.

Nieuwsgierig geworden?

Zie jij het traineeship bij ABN AMRO als mooie start van je carrière? Meld je dan nu aan.

Solliciteer nu

Ontdek de verschillende traineeships

Lijkt het je leuk om bij een bank, verzekeraar of pensioenfonds te werken? Bij ons kun je kiezen uit meerdere traineeships waarmee je bij ABN AMRO of een andere toonaangevende organisatie terecht komt. Iets voor jou?

Bekijk alle traineeships