Ons traineeship finance @ ABN AMRO

Start jouw carrière bij ABN AMRO samen met Solid Professionals. Ons young professional programma @ ABN AMRO is de beste start van jouw carrière als finance professional.

In één jaar stomen wij jou klaar voor jouw carriére bij ABN AMRO.  Als young professional/trainee word je gekoppeld aan één van onze  talentmanagers die samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan opstelt en maandelijks bespreekt. Inhoudelijk word je begeleid en gecoacht door je opdrachtgever bij ABN AMRO. Je komt in een trainingsgroep van tien young professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je ons trainingsprogramma, deel je ervaringen en na afloop kun je een potje pool of tafelvoetbal spelen en gezellig een borrel drinken. Daarnaast heb je een persoonlijk opleidingsbudget voor de ontwikkeling van je hardskills. Samen met jou en je manager kijken we naar de kennis, (technische) vaardigheden tools die je nodig hebt om je functie zo goed mogelijk uit te voeren. Aan het eind van het traject wacht je een mooie baan bij ABN AMRO!

Onderdelen van het traineeship

  • Trainingsprogramma gericht op Persoonlijk Leiderschap, Netwerken & Vitaliteit:
    Dit is het programma wat gericht is op softskills, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk. Dit is het vaste gedeelte van het traineeship en dit ga je volgen in een groep met andere trainees van verschillende richtingen.
  • Persoonlijk opleidingsbudget: Je krijgt een budget voor de ontwikkeling van jouw hardskills. Voorbeelden hiervan zijn; CMA (Certified Management Accountant), CFA (Chartered Financial Analyst), LEAN of het leren van programmeertalen.
  • Facultatieve trainingen: Vanuit je budget kun je bij ons facultatieve trainingen kiezen. Hierbij kun je denken aan: Visual Basics for application (VBA), Power BI, Timemanagement, Stakeholdermanagement en Machine Learning of Blockchain.
  • Persoonlijke coaching: Het doel van het traineeship is dat je na afronding een contract krijgt aangeboden bij de opdrachtgever. Om dit succes te bereiken en het proces hierin goed te monitoren ga je maandelijks in gesprek met je talentmanager en zijn er verschillende evaluatiemomenten met de manager van de afdeling erbij. Jouw ontwikkeling staat centraal in deze gesprekken.
  • Extra's vitaliteit & netwerken: Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach Paul Zwama. Daarnaast heb je de mogelijkheid deel te nemen aan sportactiviteiten en verschillende netwerkevenementen zoals; lunches, borrels, bbq's en één jaarlijkse Big Day!

Heb jij een afgeronde master in een financiële richting, beheers jij de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift en ambieer jij een Finance carrière bij ABN AMRO?

Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Laat het mij weten!