Traineeship Compliance – De kickstart van je carrière na je HBO of WO opleiding

Net klaar met je HBO of WO studie en op zoek naar de kick-start van jouw carrière? Ga aan de slag binnen een compliance omgeving met Customer Due Dilligence (CDD)/ Know Your Customer (KYC) en leer hoe financiële instellingen omgaan met alle compliance en risk zaken waar zij mee te maken krijgen. Pak je kans met het Traineeship Compliance binnen het Solid Professionals Young Professional Programma.

Waarschijnlijk heb je de termen Customer Due Dilligence (CDD) of Know Your Customer (KYC) al eens gehoord. Voordat potentiële klanten bij de bank een financieel product kunnen afnemen, vindt er een grondige klantanalyse plaats. Deze analyse wordt uitgevoerd door CDD/KYC analisten. Zij houden zich bezig met de screening van klanten om praktijken zoals witwassen en terrorismefinanciering te voorkomen.

Het Traineeship Compliance in het kort

Als trainee Compliance treed je voor de duur van 1 jaar in dienst bij Solid Professionals. Wij zijn een jong, ambitieus en snel groeiend bedrijf aan de mooiste straat van Utrecht: de Maliebaan. Je daadwerkelijke werkplek bevindt zich bij een van onze opdrachtgevers, wat veelal grote banken zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Rabobank, ABN AMRO en de Volksbank. Samen met jou kijken we naar de organisatie en zoeken we naar een opdracht die het beste past bij jouw achtergrond en ambitie. Tijdens dit jaar volg je naast je baan trainingen om je kennis te verbreden, krijg je begeleiding van een ervaren talentmanager, is er tijd voor genoeg leuke borrels en ga je mee op Young Professional weekend om ook de andere trainees beter te leren kennen.

Wat kun je verwachten van het traineeship?

 • Een uitgebreid opleidingsprogramma gericht op kennis, vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
 • Intensieve begeleiding en coaching door een ervaren Talentmanager
 • Een werkplek bij een toonaangevende organisatie binnen de financiële dienstverlening
 • Uitstekend salaris, groeiperspectief en leuke collega’s
 • Intervisie met collega’s
 • Gezellig borrels, BBQ’s, evenementen en een vitaliteitsprogramma.
 • In vaste dienst bij de opdrachtgever wanneer je jouw traineeship hebt afgerond

Nu al geïnteresseerd? Lees de vacature voor CDD/KYC Analist.

Onderdelen van het trainingsprogramma

 • Bootcamp: Voor de start bij de opdrachtgever volg je onze bootcamp. Hier leren we elkaar kennen en krijg je ruimte om diploma’s te behalen zoals Wft (Wet financieel Toezicht) en Wwft (Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme)
 • Inhoudelijke trainingen: deze helpen je met het verrijken van jouw kennis. Denk aan compliance trainingen en agile way of working. Daarnaast is er een ruime keuze aan facultatieve trainingen. Je bepaalt hierbij zelf wat voor jou relevant is
 • Persoonlijke leiderschapstrainingen: denk aan Werken in teams (Belbin), Banking Game, Stakeholdermanagement, Omgaan met Weerstand, Mentale Weerbaarheid, MBTI (Myers Briggs Type Indicator) en je leert om zelf een te training geven
 • Persoonlijk opleidingsbudget: in te vullen op basis van jouw eigen wensen en ambities
 • Begeleiding bij persoonlijke sport- en dieetwensen van onze vitaliteitscoach

Begeleiding vanuit Solid Professionals

Als trainee koppelen wij jou aan een Talentmanager die samen met jou een persoonlijk ontwikkelingsplan opstelt. Elke maand heb je een persoonlijk contactmoment waarbij je onder andere je project en je persoonlijke ontwikkeling bespreekt. Daarnaast kom je in een trainingsgroep met tien young professionals met verschillende achtergronden en functies. Samen volg je trainingen, deel je ervaringen en kun je na afloop een potje tafeltennis spelen en gezellig een borrel drinken. Bovendien organiseren we vier keer per jaar een activiteit waar alle trainees samenkomen. Zo leer je ook young professionals uit andere disciplines kennen en breid je jouw eigen netwerk uit. Naast de begeleiding vanuit Solid Professionals word je vanuit de opdrachtgever op inhoudelijk vlak gecoacht en opgeleid.

Bekijk hier het filmpje over de mogelijkheden voor Young Professionals bij Solid Professionals.

DEF-Solid Professionals-Tim-Marsman-Recruitment-ConsultantBenieuwd naar het Traineeship Compliance en wil je meer weten? Bel Tim voor een kopje koffie en hij vertelt je graag meer. Heb je liever dat wij contact met jpu opnemen? Laat dan je gegevens achter in onderstaand formulier en je hoort snel van ons.
Tim Marsman
Tel: 06 11 20 18 72
Mail: timmarsman@solidprofessionals.nl

Ik wil graag meer weten over het Traineeship Compliance