Tilburg Career Days 2018

Tilburg-Career-DaysIn november 2018 vindt de 31e editie van de Tilburg Career Days plaats. De Career Days is een jaarlijks terugkerend recruitment event dat voor het grootste deel plaatsvindt op de campus van de Universiteit van Tilburg. Het biedt studenten en bedrijven de mogelijkheid om elkaar te leren kennen. En ook wij zijn hierbij aanwezig!

Allereerst verzorgen wij op 7 november een interessante, interactieve masterclass: de Solid Innovation in Banking Game. Vervolgens zullen onze recruiters je tijdens de Jobfair van alles kunnen vertellen over ons Traineeship Finance, Risk en Actuariaat. Waar je als Trainee Finance, Risk, Actuariaat en Change de kans krijgt om bij Solid Professionals naast een baan bij een opdrachtgever in de financiële dienstverlening, ook een uitgebreid opleidingsprogramma te volgen. Natuurlijk gaan we graag ook individueel in gesprek met studenten. Dit is mogelijk tijdens de individuele gesprekken of na afloop tijdens de borrel.

Meld je aan »

Masterclass: Solid Innovation Banking Game

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game.

Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

“Uitstekende organisatie. Dit is by far de beste workshop die ik heb gedaan. Actueel en tot in de puntjes verzorgd.”

Kom naar onze masterclass »

Kom kennismaken op 7 november – Individual Conversation

We kijken uit naar een persoonlijk gesprek! Meld je aan.

Wie ga je tijdens de Tilburg Career Days ontmoeten?

marco-kooistra-300x300-consultant-finance&risk  Bram-Rietveld_300x300-consultant-finance&risk  Dianne-Bos_300x300-corporate-recruiter  Judy-Rotering_300x300-recruiter

Marco Kooistra en Bram Rietveld geven de masterclass: Innovation in Banking Game. Meer informatie over onze organisatie of over het Traineeship van Solid Professionals krijg je deze dag van onze Recruiters Dianne Bos en Judy Rotering.