Talent van de Toekomst

Talent van de Toekomst
voor banken en verzekeraars

De wereld verandert, de markt verandert en human capital verandert. Talent bepaalt de Toekomst. Wij geloven dat je als werkgever niet alleen stil moet staan bij het hier en nu, maar dat vooruitkijken en bereid zijn een transitie te maken, een must is om als werkgever ‘aantrekkelijk’ te zijn en te blijven.

Wat is talent van de toekomst? Waar voldoe je dan aan? Wat heb je nog nodig? Waarom is het essentieel hier mee aan de slag te gaan? Wat levert het op? En wat als je nu niets doet?

 

Door deze dialoog met elkaar te voeren ben je zelf in the lead als het gaat om het binden en boeien van het Talent van de Toekomst.

Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij dagelijks in gesprek met opdrachtgevers en (toekomstige) medewerkers. We bundelen onze kennis en ervaringen en koppelen deze twee ‘werelden’ aan elkaar.

 

Bekijk onze resultaten op het gebied van Talent van de Toekomst

Over Solid Professionals

Solid Professionals helpt bij kennis en capaciteitsproblemen binnen finance, risk, data en development in de financiële sector. Wij onderscheiden ons door grote aandacht voor de menselijke kant. Zo realiseren we een duurzame en eerlijke oplossing.

Dit doen wij met een team van consultants, young professionals en interim finance en risk professionals. Daarnaast bieden we met onze solutions technische oplossingen die dagelijkse werkzaamheden uit handen nemen.

Consulting

Team van consultants, voor het ontwerpen en inrichten van duurzame, effectieve en efficiënte Finance & Risk.

Young Professionals

Jonge hoogopgeleide talenten, door ons opgeleid en gecoacht binnen finance, risk, actuariaat, data en development.

Interim

Finance en risk professionals die ondersteuning bieden voor een tijdelijk kennis- of capaciteitsprobleem.

Solutions

Oplossingen op het gebied van Finance, Risk- en Data in de vorm van vernieuwende (software) producten.

Blijf op de hoogte

  • Ontwikkelingen binnen de financiële sector
  • Lees meer over recente projecten
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen