In Control

In Control
voor banken en verzekeraars

Het bestaansrecht van de Financiële Sector valt of staat met vertrouwen. Vertrouwen heeft alles te maken met transparant en ‘In Control’ zijn.

Door toename van wet- en regelgeving is dit steeds complexer. Grip op risicomanagement, internal control frameworks en de kwaliteit van bedrijfsprocessen is, met het toenemende aantal gevallen van cybercrime, witwassen en andere vormen van fraude, belangrijker dan ooit. Toch blijven financiële organisaties worstelen met ‘In Control’ zijn.

 

We weten wat nodig is om deze uitdagingen duurzaam het hoofd te bieden. Op basis van onze marktkennis en ervaring vertalen we de problematiek naar een plan en zorgen we, geholpen door innovatieve tools voor de best passende oplossing.

Binnen Solid Professionals zetten we veelal de technieken van Lean Six Sigma in om procesoptimalisaties in beeld te brengen en te kwantificeren. Daarnaast zijn veel van onze consultants Black Belt gecertificeerd. Complexe vraagstukken vanuit compliance, riskmanagement en procesmanagement zijn voor ons bekend terrein.

Over Solid Professionals

Solid Professionals helpt bij kennis en capaciteitsproblemen binnen finance, risk, data en development in de financiële sector. Wij onderscheiden ons door grote aandacht voor de menselijke kant. Zo realiseren we een duurzame en eerlijke oplossing.

Dit doen wij met een team van consultants, young professionals en interim finance en risk professionals. Daarnaast bieden we met onze solutions technische oplossingen die dagelijkse werkzaamheden uit handen nemen.

Bekijk onze resultaten op het gebied van In Control

Consulting

Team van consultants, voor het ontwerpen en inrichten van duurzame, effectieve en efficiënte Finance & Risk.

Young Professionals

Jonge hoogopgeleide talenten, door ons opgeleid en gecoacht binnen finance, risk, actuariaat, data en development.

Interim

Finance en risk professionals die ondersteuning bieden voor een tijdelijk kennis- of capaciteitsprobleem.

Solutions

Oplossingen op het gebied van Finance, Risk- en Data in de vorm van vernieuwende (software) producten.

Blijf op de hoogte

  • Ontwikkelingen binnen de financiële sector
  • Lees meer over recente projecten
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe evenementen