Theodora Verkaik

Young Professional

Achtergrond

Na een fijne jeugd heb ik de veiligheid van de Utrechtse Heuvelrug ingeruild voor een studie en kamer in Amsterdam. Hier heb ik een bachelor Bestuurs- en Organisatiewetenschappen gedaan, en een master in Business Administration met de track Entrepreneurship and Management in the Creative Industries. Van hier uit de muziek industrie in gerold, maar na een jaar besloten om muziek toch als hobby te bewaren. Inmiddels ben ik verhuisd naar Utrecht en mag ik mij via het Young Professional Programma storten op het onderzoeken van innovaties op het gebied van Identity & Access Management bij ABN AMRO. Zodra ik de laptop dicht klap probeer ik elke dag even naar buiten te gaan om te sporten, kook ik wat lekkers en zoek ik graag vrienden op. In de weekenden verruil ik de pollepel voor de garde en het bakblik en duik ik nu het weer kan het terras op.

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen?

Esther van Solid Professionals had mij via LinkedIn benaderd en enthousiast gemaakt voor het Young Professional Programma. Na een aantal hele goede gesprekken was ik overtuigd dat ik bij Solid Professionals op de juiste plek was.

Ambities en waarden

Ik ambieer een loopbaan waarin ik meebouw aan een vooruitstrevende maatschappij, met duurzame en eerlijke diensten en ondernemingen. Door mee te denken aan innovaties en verbeteringen van diensten hoop ik hier vanuit de financiƫle dienstverlening een bijdrage aan te kunnen leveren.

Wanneer word jij blij van je werk?

Ik word blij van mijn werk wanneer ik door middel van overleggen met stakeholders en collega’s een resultaat voortbreng dat een substantiĆ«le bijdrage levert aan de successen en positieve ontwikkelingen van een onderneming.

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.