sabine-ten-brinke-head-of-solid-professionals

Sabine ten Brinke

Directeur

Achtergrond

Met een Pedagogische achtergrond en werkervaring bij een administratiekantoor voor hypotheken, leek de match met Solid Professionals in eerste instantie niet de meest voor de hand liggende. Toch is Sabine al vanaf 2007 betrokken bij Solid Professionals.
In de beginjaren als recruiter en, zoals het hoort in een start-up, betrokken bij alle voorkomende werkzaamheden. In de jaren die volgden heeft zij verschillende rollen gehad binnen de operatie en het management en kent ze Solid Professionals van binnen en van buiten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat we constant veranderen en groeien en er dus altijd iets gebeurt. Betrokkenheid en vertrouwen maken van Solid Professionals een fijne basis voor persoonlijke ontwikkeling en een solide omgeving om ambities waar te maken.”

Binnen Solid Professionals

In haar functie als directielid van Solid Professionals is Sabine samen met Kathelijn Loos verantwoordelijk voor de 3 onderdelen van Solid Professionals; Advisory, Young Professionals en Interim. Samen richten zij zich erop om de gestelde doelen uit het jaar- en 5-jaren plan te behalen en aandacht te geven aan de groei en ontwikkeling van onze medewerkers.

Daarnaast ligt er bij Sabine een extra focus op het verder ontwikkelen van onze Interim tak en de begeleiding van het Recruitment team en de Advisory praktijk.

Bovendien maakt Sabine deel uit van het Leadership team van The Hup.

Eigenschappen

Communicatief, betrouwbaar, gedreven, sociaal en een beetje ongeduldig

Ambitie & waarden

Sabine heeft zelf ervaren hoe belangrijk het krijgen van kansen is en vindt het – mede daardoor – ook belangrijk om kansen te creëren voor andere mensen.
Binnen de organisatie wil ze graag een secure base zijn voor collega’s om te zorgen dat zij – via caring en daring –  kansen zien en pakken.
Haar ambitie is om Solid Professionals te laten groeien, met daarbij als belangrijke graadmeter werkplezier. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor haar collega’s, want blije mensen die goed in hun vel zitten zijn succesvoller.

Vrije tijd

Doet graag mee met de bootcamp op kantoor om later in de week te borrelen. Brengt verder graag tijd door met familie en vrienden en is geïnteresseerd in kunst en cultuur.

 

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.