roos-vroegindeweij-recruiter-hermes-partners

Rosa Vroegindeweij

HR Business Manager

Achtergrond

Ik heb een HR achtergrond mijn interesses liggen bij thema’s als: Change Management en Learning & Development. Hier heb ik dan ook mijn stages op uitgekozen zo heb ik bij Pon onderzocht hoe draagvlak te creëren voor een cultuur verandering en bij andere stages ervaring opgedaan binnen Performance Management & Duurzame Inzetbaarheid.

Ik word blij van mijn vrienden en familie. Heel cliché maar waar! Ook ben ik opgegroeid met paarden en vlucht soms het drukke Amsterdam uit om in het bos te gaan rijden. Dat vind ik heerlijk ontspannen. Ook heb ik een bijbaan als Animal Steward zo kan ik mijn grote hobby’s: reizen en dieren combineren. Én een echte Bourgondiër waarbij horeca niet mag ontbreken!

Binnen Solid Professionals

Ik zit in het HR team en houd mij o.a. bezig met het opzetten en inrichten van Performance Management. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe collega’s en projectleider van het Great Place to Work team. Mijn doel is om de visie ‘van werken moet je blij worden’ te realiseren.

Eigenschappen

Integer, verbindend & doorzetter.

Blogs

Solid Professionals is voor de derde keer een Best Workplace!

Solid Professionals mag zich voor de derde keer een Great Place to Work noemen! Geëindigd op de vijfde plek! Lees hier meer!