paul-zwama-partner-ivvo-300x300

Paul Zwama

Vitaliteitscoach

Achtergrond

Paul studeerde af in HRM aan de Cal State University Fresno in 2012 en schreef zijn scriptie over de motivatie van werknemers om deel te nemen aan vitaliteitsprogramma’s. Paul werkte vervolgens een jaar in Californië als General Manager voor Panda Express. Bij zijn terugkeer in Nederland startte hij zijn professionele carrière als marathonloper, maar daarin miste hij al snel de intellectuele uitdaging. Hij startte een bedrijf dat gespecialiseerd is in corporate wellness-programma’s, gericht op de gezondheid van werknemers, zowel mentaal als fysiek.

Vrije tijd

Hardlopen!

Eigenschappen

Enthousiasme, authenticiteit, goed in het inspireren van zijn omgeving

Binnen Solid Professionals

Sinds 2014 is Paul verbonden aan Solid Professionals, waar hij als Vitaliteitscoach presentaties, bootcamps, trainingen en persoonlijk advies geeft. Op deze manier is Paul voor de mensen op kantoor een inspiratiebron en helpt hij de organisatie om vitaal, gezond en energiek te blijven.
Deze vitaliteitsboost komt tot uiting in veel verschillende vormen. Zo zijn er o.a. elke week bootcamps of hardlooptrainingen, geeft Paul (persoonlijk) voeding- en gezondheidsadvies en organiseert en stimuleert hij de deelname van Solid Professionals aan verschillende sport events. Hoogtepunten hierin zijn de Mudmasters Viking Run en de Singelloop Utrecht. Ook op kantoor vind je de vitaliteit overal terug, zoals in de deskbike, de fruitmanden op de bureaus en bovenal in de mensen zelf.

Ambitie & waarden

Geluk en plezier vindt Paul ontzettend belangrijk in het leven. Hij laat zich niet beperken: als hij ergens in gelooft, dan weet hij ook dat het mogelijk is.
De ambitie van Paul is om de komende jaren alles uit zijn hardloopcarrière te halen, waarvan hij hoopt dat dit eindigt met een deelname aan de Olympische marathon van Tokio in 2020. Met zijn enorme passie, sterke visie en commitment, is Paul vastbesloten zijn droom na te jagen.
Bij Solid Professionals heeft Paul ook een duidelijk doel: iedereen met plezier laten deelnemen aan zijn vitaliteitsprogramma!

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Ik werk bij Solid Professionals omdat het mijn passie is om een positieve spin te geven aan de vitaliteit van de werknemers. Met groot plezier kom ik op mijn werk en met minstens even veel plezier ga ik weer naar huis, werken bij Solid Professionals is eigenlijk altijd leuk!

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.