Mounir Serghini

Accountmanager

Achtergrond

Ik ben bouwkundig opgeleid maar heb naast mijn studie altijd gewerkt in de sales en marketing. Na mijn studie ben ik fulltime gaan werken als Account Manager in de telecom, IT en online marketing. De laatste jaren ben ik ook recruitment en marketing erbij gaan doen.

Ik word heel blij van verre reizen naar landen waar ik de taal niet of nauwelijks spreek. Capoeira is mijn verslaving. Ik kan heel erg genieten van een dagje skydiven of een dagje meetrainen met militairen. Maar ook heel erg van een lekkere thriller thuis/in de bios of gezellig eten met vrienden/familie.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals ben ik verantwoordelijk voor het complete detacheringsproces van onze professionals binnen de Finance-, Risk- en IT-sector. Dit doe ik grotendeels voor onze grootste klant ING en een deel new business. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe partijen die passen bij Solid Professionals en wat wij doen.

Eigenschappen

Grappenmaker (een dag niet gelachen..). Geboren netwerker (je moet kunnen delen om te vermenigvuldigen). Maatschappelijk betrokken (de jeugd is de toekomst).

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.