Mark Goes

Young Professional

Achtergrond

Ik heb Economics & Business gestudeerd op de UVA met een Master in Corporate Finance. Op dit moment werk ik voor ING NV in het Expert Team Market Infrastructure. In dit team werk ik samen met specialisten op het gebied van Payments & Treasury. In mijn vrije tijd blijf ik graag actief om het werk achter het bureau een beetje te compenseren. Dit doe ik onder andere door regelmatig te voetballen, padellen & golfen.

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen?

Ik ben bij Solid Professionals terecht gekomen doordat ik geen voldoening meer uit mijn werk haalde bij mijn vorige werkgever. Ik miste perspectief om me te ontwikkelen en via Solid Professionals heb ik de kans gekregen om onder begeleiding een carrier switch te maken.

Ambities en waarden

Ik heb de ambitie om een specialist te worden op het gebied van Treasury & projectontwikkeling. Ik vind carrière maken belangrijk maar er moet ook zeker sprake zijn van een juiste privé & werkbalans.

Wanneer word jij blij van je werk?

Het belangrijkste in mijn werk vind ik dat ik de kans krijg om me op zowel persoonlijk als professioneel vlak kan ontwikkelen.

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.