marcel-vanwersch-500x500

Marcel van Wersch

Partner

Achtergrond

Aansluitend op zijn opleiding Bedrijfseconomie aan de Universiteit van Maastricht ging Marcel van Wersch aan de slag als Financieel Consultant bij Jufidet, waar hij al snel toetrad tot het management. De focus in zijn functies lag op Recruitment, People Development en Business Development binnen de sectoren Financial Services en Utilities. Na een reis over de wereld startte Marcel in 2006 samen met Wim Meijer Solid Professionals.

Vrije tijd

Tijd doorbrengen met vrienden, gezin en familie, lekker eten, een glas rode wijn, een goed gesprek, hardlopen (met name lange afstand), lezen.

Eigenschappen

Op zijn best in hectiek en dynamiek, sterk in het opbouwen van relaties mensen, bestuurslid van Tika Foundation (Nepal).

Binnen Solid Professionals

Marcel is als partner van The Hup (moedermaatschappij van Solid Professionals) betrokken waar nodig op dat moment. Vanuit zijn functie is hij binnen The Hup vooral actief betrokken bij het ontwikkelen van medewerkers én het optimaliseren van de interne organisatie.

Ambitie & waarden

Marcel vindt het belangrijk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Hij streeft ernaar om altijd de ‘juiste’ dingen te doen. “Ik hoop dat ik samen met mijn vrouw in staat zal zijn om onze drie kinderen goed op weg te helpen naar volwassenheid en zelfstandigheid.” Als die ambitie is gerealiseerd hoopt hij nog vele plekken op de wereld te ontdekken en te verkennen. Een andere toekomstdroom is om blijvende impact te realiseren met zijn stichting in Nepal.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

Ik werk bij Solid Professionals omdat dit mijn tweede thuis is.

Blogs

In het nieuws – BNR In Bedrijf

BNR in Bedrijf was in januari 2019 te gast aan onze keukentafel. Partner Marcel van Wersch sprak over cultuurbehoud bij groei van de organisatie. #InBedrijf

De winst van een Secure Base organisatie

Vertrouwen, verbinden, groeien Wat mensen werkelijk motiveert is de mogelijkheid zichzelf te kunnen verwezenlijken en hun potentieel te kunnen benutten – George Kohlrieser Een bedrijfscultuur…

Solid Professionals neemt Hermes Partners over

Vanaf 1 september gaat onze zusterorganisatie Hermes | Partners, verder onder de vlag van Solid Professionals.