louise-ritsma-young-professional-300x300

Louise Ritsma

Young Professional

Achtergrond en vrije tijd

Ik ben Louise en ik ben 23 jaar. Ik heb de master Accounting & Control aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gevolgd. Momenteel werk ik bij ABN AMRO op de afdeling IFRS Reporting als Young Professional External Reporting & Consolidation. Ik hou mij voornamelijk bezig met het consolideren van de financiƫle cijfers. In mijn vrije tijd hou ik van sporten. Ik doe zelf aan hockeyen en ik ga graag naar wedstrijden van Feyenoord toe. Ik hou ook van reizen, zo ben ik onlangs voor een aantal maanden naar Zuid-Amerika gegaan.

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen? En vanwaar deze keuze?

Ik ben met Solid Professionals in contact gekomen via Linkedin. Ik kreeg een berichtje van een recruiter of ik open stond voor een kennismaking en naar wat voor soort baan ik op zoek was. Dit klikte gelijk, en ik kreeg dan ook een erg goed gevoel bij Solid. Het traineeship voor Young Professionals en de begeleiding sprak mij erg aan.

Ambities en waarden

Ik vind integriteit, eerlijkheid en loyaliteit erg belangrijk. Mijn ambitie is op dit moment om zoveel mogelijk kennis op te doen binnen de bank, en van daaruit verder te groeien.

Wanneer word jij blij van je werk?

Leuke collega’s, gezelligheid op de werkvloer, uitdagingen in mijn werk en veel met cijfers bezig zijn.

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.