kjb_7873-low-res

Leon Harbers

Business development consultant

Achtergrond

Leon heeft een Financiële studieachtergrond, hij behaalde zijn Master Finance (CFA-track) aan de Universiteit van Tilburg. Met zijn enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden is hij een sterke aanvulling binnen projectteams. In 2015 heeft Leon zich aan Solid Professionals verbonden, en werkt nu als Business Development Consultant voor het nieuwe onderdeel Solid Solutions. Tevens vervult hij een commerciële rol als relatiemanager.

Vrije tijd

Beachvolleybal, drankjes doen met vrienden, reizen, festivals.

Eigenschappen

Altijd energiek, goed gehumeurd, ondernemend. Vormt een brug tussen mensen.

Binnen Solid Professionals

Zijn huidige rol binnen Solid Professionals is tweeledig. Ten eerste is hij als Business Development Consultant verantwoordelijk voor het opstarten van het nieuwe onderdeel Solid Solutions. Binnen dit onderdeel ligt de focus op de ontwikkeling van innovatieve (software) oplossingen voor de financiële sector. Anderzijds heeft hij een commerciële rol als relatiemanager in het sales team.

In de eerste jaren bij Solid Professionals heeft Leon gewerkt voor Solid Advisory in de rol van Consultant Finance & Risk. Daar heeft hij diverse implementatie projecten gedaan binnen Finance afdelingen waaronder de Rabobank, ABN AMRO, ATB en de ING.

Ambitie & waarden

Leon vindt het belangrijk om tijd te besteden aan familie en vrienden. Daarnaast probeert hij het leven altijd van een positieve kant te bekijken. Zijn ambitie op de lange termijn is om een goed lopend zelfstandig onderdeel op te zetten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat ik deze organisatie zie als een solide basis voor een professionele carrière. Tijdens het dienstverband heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn horizon verbreden door een half jaar rond te reizen in Zuid-Amerika. Bij terugkomst heb ik een geweldige nieuwe uitdaging gevonden in het opzetten van een nieuw onderdeel binnen Solid Professionals. De kansen en mogelijkheden zijn onbegrensd en worden binnen de organisatie sterk aangemoedigd.”

Benieuwd naar de inhoudelijke kant van Leon? Bekijk dan het filmpje wat is opgenomen als onderdeel van het kenniscentrum van Advisory, over Lean Management.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie?  Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Blogs

Stap uit je tunnelvisie

Solid Professionals biedt integrale dienstverlening. Solid Professionals Solutions staat voor het gebruik van technologische toepassingen bij onze klant. Hiermee willen we klanten en medewerkers verbinden…

Solid Professionals Solutions: In vier stappen klaar voor de toekomst

Solid Professionals heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in het nieuwe onderdeel Solid Professionals Solutions. Dit is een onderdeel dat verschillende innovatieve oplossingen, op het…

Procesoptimalisatie: dit heb je nodig

In dit artikel komen drie consultants van Solid Professionals aan het woord over hun ervaringen bij projecten ...

Continuous monitoring in praktijk

Bij continuous monitoring krijgt de risk manager beter zicht op de risico’s en de manager zal minder tijd kwijt zijn aan het trekken van de...

The show must go on… Hoe loopt je rapportage flow door in tijden van thuiswerken?

Communicatie en coördinatie zijn belangrijk voor financiële rapportage vanuit huis. Leon Harbers beschrijft dit in zijn blog over de rapportage keten.

Standardized Measurement Approach voor operationeel risicomanagement

Hoe is de Standardized Measurement Approach (SMA) tot stand is gekomen wat is de relatie met het incidentadministratieproces binnen de bank.

The robots are coming

Voormalig freelancer Talash Razab-Sekh ziet enorme kansen op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) in de financiële sector. Met zijn ervaring op het gebied…