Laura Langeveld

Young Professional

Achtergrond

Ik heb de bachelor Informatiekunde gevolgd aan de UvA en vervolgens de master Information Science aan de VU afgerond. Vervolgens ben ik door Solid Professionals benaderd en kreeg ik al meteen een vacature van Tikkie bij ABN AMRO aangeboden. Ineens ging alles erg snel, want na een paar gesprekken met de opdrachtgever (waarbij je goed werd geholpen door je coach vanuit Solid Professionals) kon ik al aan de slag. Ik ben nu ongeveer een maand aan de slag voor Tikkie en ik vind het helemaal leuk! Besides work hou ik van sporten, veel en lekker eten met vrienden, surfen en wanneer het weer kan; REIZEN!

Hoe ben je bij Solid Professionals terecht gekomen?

Via LinkedIn ben ik benaderd door Solid Professionals. Door het persoonlijke aanbod op maat en het niet-schoolse karakter van het traineeship heb ik gekozen voor Solid Professionals, in vergelijking met andere traineeship aanbieders.

Ambities en waarden

Ik wil het beste uit mezelf halen door zoveel mogelijk dingen te proberen en te leren. Hierdoor kan ik onderzoeken wat het beste bij mij past. Nee heb je, ja kan je krijgen. Zolang je geen nieuwe dingen probeert, zal je nooit weten of er iets is wat beter bij je past en je gelukkiger kan maken. Door certificaten te behalen in gebieden die mij interessant lijken geef ik mijzelf de ruimte dit uit te zoeken.

Wanneer word jij blij van je werk?

Wanneer ik waardering voor mijn inzet ontvang. Dan heb ik het gevoel iets bij te dragen. Ik moet mezelf nuttig voelen om blij van mijn werk te worden. Hiernaast vind ik mijn collega’s ook een grote rol spelen. Als ik het niet kan vinden met mijn collega’s word ik niet blij van mijn werk!

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.