jeroen_kriele_300x300

Jeroen Kriele

Principal Consultant

Achtergrond

Sinds 2000 ben ik werkzaam als consultant. Vanuit diverse rollen ben ik doorgegroeid naar de rol van project manager. Sinds 2006 ben ik actief in projecten in de financiƫle sector. Mijn projecten hebben betrekking op wet- en regelgeving en datakwaliteit. . Inmiddels heb ik bij alle grootbanken en verzekeraars opdrachten succesvol afgerond.

Ik haal graag met elkaar resultaten en houd ervan elkaar beter maken. Dit loopt als een rode draad door mijn (zakelijke) leven. Ik ben sterk in het samenbrengen en verbinden van mensen. Als voorzitter van MHC Fletiomare (hockeyclub) zorg ik ook voor verbinding en resultaten.

Binnen Solid Professionals

Ik krijg energie door het behalen van resultaten met mijn team en mijn klanten. Door het vertalen van de klantwensen naar (ITC) oplossingen, zorg ik voor tevreden klanten en blije teamleden. Mijn kennis deel ik ook graag als trainer van het young professional programma en heb als auteur diverse artikelen op mijn naam staan.

Eigenschappen

Resultaatgericht, verbinden en coachen.

Blogs

Wat houdt zich verborgen in uw klantdata?

Datakwaliteit die op orde is zorgt ervoor dat je aan de vereisten vanuit de Wwft voldoet. Dit helpt daarbij.

Goede afspraken, betere datakwaliteit

Data geven informatie en kennis. Kwalitatieve data geven waardevolle informatie en kennis. Maar wat is precies de definitie van datakwaliteit? Bij Solid Professionals zeggen we:…