solid-professionals-kjb_7449

Hans van Doesburg

Partner

Achtergrond

Tijdens zijn HBO-studie Management, Economie en Recht was Hans actief in diverse commissies en bestuursfuncties bij zijn studentenvereniging. Tevens startte Hans tijdens zijn studie een eigen commerciële onderneming samen met vrienden. Daarnaast werkte hij onder andere als Commercieel Medewerker Binnendienst bij een Utrechts makelaarskantoor, waar hij ook zijn afstudeeropdracht vervulde. Tijdens zijn vervolg studie Rechten greep Hans de kans om een project uit te voeren als Assistent Finance Manager bij een productiebedrijf in China. Daarmee kwam dan ook een einde aan deze studie. Teruggekeerd op Nederlandse bodem in 2007, startte Hans als Accountmanager bij een grote detacheerder, om 3 jaar later het team van Solid Professionals te komen versterken.

Vrije tijd

Reizen, sport, vrienden.

Eigenschappen

Relationeel sterk, verantwoordelijk, eerlijk en authentiek.

Binnen Solid Professionals

Hans is sinds begin 2010 werkzaam bij Solid Professionals. Nadat hij eind 2011 al manager van Solid Professionals | Interim was geworden, is hij in 2013 partner geworden bij The Hup (voorheen Solid Professionals Groep). Als partner is zijn primaire focus het opzetten van Solid Professionals Frankfurt.

Ambitie & waarden

Vrijheid is in de ogen van Hans het belangrijkste in het leven. Zijn toekomstdroom sluit daar bij aan: hij zou graag een lange tijd rond de wereld reizen met zijn vrouw en kinderen in een camper.

Benieuwd naar wat Hans nog meer te vertellen heeft? Lees zijn blog.

Blogs

Solid Professionals opent vestiging in Frankfurt

Per augustus hebben we een vestiging in Frankfurt. Lees hier waarom we het avontuur juist in die stad aan willen gaan!