ewout-meijers-solid-professionals-300x300

Ewout Meijers

Accountmanager

Achtergrond

In 2014 ben ik naar Utrecht gekomen voor de studie Natuurwetenschappen & Innovatiemanagement. Na deze bachelor besloot ik een meer economische kant op te gaan volgen en heb ik de Master Business Development & Entrepreneurship gedaan. Begin 2020 ben ik naast mijn studie begonnen als werkstudent bij Solid Professionals.

Ik word blij van mezelf ontwikkelen, zodra ik merk dat ik ergens beter in word en vooruitgang boek dan geeft dat voldoening. Sporten is hier een groot onderdeel van en doe ik dan ook erg graag in verschillende vormen. Voornamelijk voetballen, maar ook met een tennisracket, bokshandschoenen en mountainbike kan ik aardig uit de voeten.

Binnen Solid Professionals

Ik ben Accountmanager met de focus op Rabobank en Solid Professionals Solutions. Als Accountmanager hou ik me bezig met het leggen van nieuwe contacten en onderhouden van relaties met klanten.

Eigenschappen

Integriteit vind ik een belangrijke eigenschap, omdat ik vind dat dat de basis is voor elke goede samenwerking. Ten tweede discipline, omdat het een belangrijke factor is voor persoonlijke ontwikkeling. Tot slot vind ik positiviteit belangrijk, dat maakt veel dingen makkelijker en veel leuker!

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.