els-de-bruin-solid-professionals-300x300

Els de Bruin

Accountmanager

Achtergrond

Els is sinds 2008 werkzaam in de arbeidsbemiddeling. Ze is begonnen bij een grote uitzendorganisatie, waar ze diverse functies uit heeft mogen oefenen; recruitment, sales, manager. Hierna is zij doorgegroeid naar de rol van Finance Consultant, waarin zij verantwoordelijk was voor zowel Sales als Recruitment van Finance Professionals in en om Utrecht op diverse niveaus, zowel voor tijdelijke als vaste functies.

Vrije tijd

In haar vrije tijd gaat Els er graag op uit om leuke dingen te doen met haar gezin, vrienden en familie. Waar ook veel vrije tijd in gaat zitten, is het opknappen van het oude huis waar zij in woont met haar gezin. Om tot rust te komen pakt ze een goed boek of duikt ze haar tuin in. Om vitaal te blijven loopt Els hard bij een atletiekvereniging.

Eigenschappen

Doorzettingsvermogen, gedreven, enthousiast, positief, ondernemend, stressbestendig, verantwoordelijk

Binnen Solid Professionals

Als Accountmanager is Els commercieel verantwoordelijk voor een aantal klanten binnen de financiële sector.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat ik graag werk bij een commerciële, ambitieuze organisatie die vitaliteit stimuleert en waar niet alleen in de business geïnvesteerd wordt, maar ook in de eigen werknemers en waar successen gevierd worden.”

Ambitie & waarden

Voor Els zijn de belangrijkste dingen in het leven gezondheid, geluk en ambitie. Omdat ze veel waarde hecht aan een goede gezondheid, leeft zij zo gezond mogelijk. Omdat ze van mening is dat je een goede gezondheid niet volledig in eigen hand hebt, vindt ze het ook belangrijk om zo gelukkig mogelijk te zijn; iets wat je wél zelf in de hand hebt. Daarom heeft ze een mooi huis, een fijne tuin, lieve familie en leuke vriendinnen om haar heen en heeft ze een een uitdagende baan als Accountmanager bij Solid Professionals.

Als je Els vraagt wat haar toekomstdroom is, zal ze antwoorden dat ze graag met een groot gezin in een groot huis wil wonen in Utrecht én zou ze graag een huis in Toscane willen om veel vakanties in te vieren en om later in te overwinteren.

Blogs

Sorry, we couldn't find any posts. Please try a different search.