andrea-hirzinger-interim-solid-professionals

Andrea Hirzinger

Consultant Finance & Risk

Achtergrond

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond met een master in accounting en financieel management. Ik heb bij PwC als accountant gewerkt waar ik de jaarrekeningcontroles van verschillende bedrijven heb gedaan. Sinds 2020 werk ik bij Solid Professionals en heb ik de Lean Six Sigma Black Belt opleiding succesvol afgerond.

Ik word blij van uitgebreid dineren met familie of vrienden. Ik heb een passie voor lekker eten, koken en bakken. Daarnaast sport ik graag en ben ik het liefst veel buiten om te wandelen, mountainbiken of andere sport in de buitenlucht te doen. Naast deze activiteiten ontspan ik ook door te lezen en kijk ik graag interieurstyling en -design programma’s.

Binnen Solid Professionals

Als consultant richt ik mij vooral op het verbeteren van processen bij financiële instellingen door mijn kennis van Lean Six Sigma in te zetten. Ik heb gewerkt aan het opzetten en verbeteren van de AnaCredit rapportage bij een grootbank. Ook heb ik een Operational Excellence project binnen de finance en risk afdeling van een grootbank geleid.

Eigenschappen

Resultaatgericht, creatief en gestructureerd.

Blogs

Project: Solid Professionals helpt financiële instelling met optimaliseren Granular Reportings

Onze consultants en young professionals helpen bij diverse vraagstukken. In deze blog vertellen Andrea Hirzinger en Frank Reichhardt over hoe zij een financiële instelling helpen...