Talent van de toekomst

Zonder talent geen toekomst. Om als werkgever aantrekkelijk te blijven, moet je vooruit kijken en investeren in jong talent. Veel organisaties vinden dit een belangrijk onderwerp – en toch belandt het vaak onderaan de agenda.

 

Vanuit onze expertise binnen het thema Talent van de toekomst, helpen wij organisaties bij het werven, behouden en begeleiden van jong talent.

Collega's lachen met elkaar achter laptop

De dialoog met bedrijfsleven en jong talent

Dagelijks zijn we in gesprek met partners en (toekomstig) talent. De kennis en ervaring die we daarbij opdoen, bundelen we en zetten we in om deze twee werelden aan elkaar te koppelen. 

Door de dialoog met elkaar te voeren, neem je de regie over het boeien en binden van het talent van de toekomst. Vragen die hierbij aan bod komen:

  • Wie en wat is het talent van de toekomst? 
  • Hoe ga je hiermee aan de slag en waarom? 
  • Wat levert jong talent op? 
  • Wat als je nu niets doet? 
Man is in gesprek met koffie in zijn hand

Young professional programma

Diezelfde dialoog voeren we met jong talent, al sinds onze oprichting in 2007. Ons young professional programma is ontworpen op basis van hun behoeften en uitdagingen. We kennen de doelgroep door en door en blijven altijd luisteren. Zo kunnen we ons programma elk jaar verbeteren voor de starters van dat moment.

Meer over young professionals

Onze thema’s als basis van onze dienstverlening

Naast het thema Talent van de toekomst richten we ons ook op:

Data driven Finance en Risk

Ingewikkelde vraagstukken rondom data-analyse, datakwaliteit en datavisualisatie vragen om slimme oplossingen. Data driven Finance & Risk maakt én houdt de financiële sector transparant en gezond.

Meer over dit thema

Meer weten?

Wil je meer weten over het aantrekken van talent en hoe dit jouw organisatie toekomstbestendig maakt? Kathelijn kan jou er alles over vertellen.

Neem contact op