Werken@

Betrokkenheid & persoonlijke groei

De identiteit van onze organisatie wordt gevormd door onze medewerkers. Daarom vinden we betrokkenheid, aandacht en ruimte voor persoonlijke groei erg belangrijk. We willen hét voorbeeld zijn van goed werkgeverschap, als leukste en beste werkgever binnen onze branche. Dit realiseren wij onder andere door:

  • Ruimte voor en invloed van medewerkers op de business belangrijk te vinden
  • Input en inbreng van medewerkers te waarderen
  • Te focussen op teamwork en gezamenlijke doelstellingen
  • Successen gezamenlijk te vieren
  • Samen veel plezier te hebben

Inspireren – Gastspreker Maarten van der Weijden

We willen onze medewerkers inspireren en geïnspireerd houden en geloven erin dat dit noodzakelijk is. Alleen geïnspireerde medewerkers het kunnen het beste uit zichzelf en hun omgeving halen, zonder dat ze daarbij de balans tussen werk en privé uit het oog te verliezen. Alleen dan maken ze volgens ons het verschil in hun werk.

Tijdens de zomerBBQ 2018 sprak onze gastspreker Maarten van der Weijden over zijn route naar goud op de olympische spelen en het zwemmen van de Elfstedentocht. Uit zijn verhaal werd duidelijk dat niet winnen het belangrijkste is, maar jezelf doelen stellen en hier alles voor doen om het deze te halen.

Sfeerimpressie Solid Professionals

Wij zijn gevestigd met ons kantoor op de Maliebaan in Utrecht: een mooi pand met alleen flexplekken! Daarnaast vind je er een koffiebar, een inspiratieruimte, een pooltafel en een grote tuin. We hebben zelfs onze eigen gym, want bij Solid zijn we sportief of doen we in ieder geval graag alsof. Onder leiding van onze vitaliteitscoach bootcampen we twee keer per week en doen we regelmatig mee aan sportieve evenementen.

Voor meer beeld bij ons bedrijf kun je ook terecht op onze Facebookpagina of bekijk het onderstaande filmpje van ons team weekend naar Marrakech en Texel.

Interesse om bij ons te komen werken?

Is je interesse gewekt? Onderneem dan meteen actie! Kijk in ons vacature overzicht en vind de vacature die bij jou past! klinkt een baan als Consultant jou wel interessant? Of ben je meer op zoek naar een Traineeship binnen Finance, Risk, Actuariaat en Change?