Werken@

Vertrouwen, betrokkenheid en persoonlijke groei

Kern van onze organisatie zijn onze medewerkers. Daarom vinden we vertrouwen, betrokkenheid en ruimte voor persoonlijke groei zo belangrijk. We willen hét voorbeeld zijn van goed werkgeverschap, als leukste en beste werkgever binnen onze branche. Dit realiseren wij onder andere door te werken vanuit de volgende kernwaarden: 

  • Eerlijk is het leukst 
  • Van werk moet je blij worden 
  • Daag uit en wordt uitgedaagd 
  • Maak plezier 
  • Vier succes 
  • Kijk om je heen en wees betrokken 

Best workplace

Als onderdeel van onze ambitie een top werkgever dan wel top workplace te zijn, doen wij sinds 2018 mee aan het jaarlijkse werkgeversonderzoek van Great Place to Work. In ons eerste jaar van deelname hebben we meteen een plekje weten te bemachtigen op de lijst van Best Workplaces – Nederland.  Lees hier meer over Great Place to Work.

De sfeer bij Solid Professionals

Wij zijn gevestigd aan de Maliebaan in Utrecht: twee mooie panden naast elkaar met enkel flexplekken! Je vindt er een koffiebar, een inspiratieruimte, een pool- en voetbaltafel, een Xbox en een grote tuin. We hebben zelfs onze eigen gym, want bij Solid Professionals zijn we sportief of doen we in ieder geval graag alsof. Onder leiding van onze vitaliteitscoach bootcampen we twee keer per week en doen we regelmatig mee aan sportieve evenementen.

Om letterlijk meer beeld te krijgen kun je ons youtube kanaal diverse filmpjes bekijken, hieronder de beelden van ons succesfeestje in maart 2019.

The Hup

Solid Professionals is onderdeel van The Hup, samen met andere bedrijven die in de loop der jaren naast Solid Professionals zijn ontstaan. The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals, met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen! Allemaal vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’.

Vacatures bij Solid Professionals

Lijkt het je wat om bij ons aan de slag te gaan? We zijn altijd op zoek naar talent voor ons Traineeship Finance, Risk en Actuariaat, junior maar ook ervaren consultants, creatieve recruiters en doortastende accountmanagers.  Of misschien pas je nog wel beter bij 1 van de andere bedrijven van The Hup.

Bekijk alle vacatures

Heb je iets gevonden dat bij jou past, of wil je ergens meer over weten? Laat het ons direct weten door op de vacature te solliciteren of stel je vraag via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.