Solid Professionals | Vitaal

Betrokken bij vitaliteit

Onze medewerkers zijn erg betrokken bij ons bedrijf. Als bedrijf zijn wij ook zeer betrokken bij onze medewerkers en bij hun welzijn. Sinds enige tijd hebben wij een Vitaliteitscoach in dienst in de persoon van Paul Zwama. Hij is hardloper en Nederlands Kampioen Marathon 2014. Hij houdt hardloopclinics en bootcampsessies voor medewerkers en geeft desgewenst persoonlijk sport- en dieetadvies. Hij heeft een op maat gemaakt vitaliteitsprogramma samengesteld voor Solid Professionals. Het programma is een doorslaand succes geworden. Daarom wilde Solid Professionals dit graag uitbreiden naar andere organisaties. Dit heeft geleid tot het ontstaan van een nieuw onderdeel van de Solid Professionals Groep: IVVO | Instituut Voor Vitaal Ondernemen.

Daarbij stimuleren we onze medewerkers gezond te eten, wat we ondersteunen door de wekelijkse fruitmanden van Fruitful Office.

Solid Professionals tweede in race om Vitaalse Bedrijf Utrecht

vitaalste-bedrijf-utrecht-2e-plek

Solid Professionals is tweede geworden in de race om het Vitaalste Bedrijf van Utrecht. Helaas ging op woensdag 15 juni 2016 het verrassingsbezoek van Olympisch zwemkampioen en jurylid Pieter van den Hoogenband aan ons voorbij. Ondanks de tweede plek zijn we trots dat we uit meer dan 150 bedrijven bij de laatste drie finalisten behoorden. Volgens de jury scoorden we het hoogste op strategie, gezondheid en vitaliteit, cultuur en leiderschap, gezond ondernemen, flexibiliteit, communicatie en betrokkenheid.

De verkiezing van Het Vitaalste Bedrijf is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en werd voor het derde achtereenvolgende jaar uitgereikt.

Lees hier het gehele persbericht over onze finaleplek voor het Vitaalste Bedrijf van Utrecht of ga naar de website van MKB voor meer informatie.