Sefa Career Week Amsterdam 2018

In november 2018 organiseert de studievereniging Sefa in Amsterdam de Career Week. SEFA-AmsterdamDe Career Week is een vijf daags campus recruitment event, gericht op het matchen van studenten aan top bedrijven binnen het veld waar ze in de nabije toekomst werkzaam zullen zijn. Solid Professionals zal op 26 november tijdens de Finance Day aanwezig zijn.
Tijdens deze dag krijgen studenten de mogelijkheid om deel te nemen aan onze case, namelijk de Solid Innovation in Banking Game, een lekkere lunch, high wine en als laatste aan de netwerkborrel. Hierbij zullen onze recruiters je van alles vertellen over ons Traineeship Finance, Risk en Actuariaat. Waar je als Trainee Finance, Risk, Actuariaat en Change de kans krijgt om bij Solid Professionals naast een baan bij een opdrachtgever in de financiële dienstverlening, ook een uitgebreid opleidingsprogramma te volgen. Inschrijven kan tot 11 november, dus meld je snel aan!

Meld je aan »

Case: Solid Innovation in Banking Game

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game.

Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

“Interactief, competitief met veel elementen. Leuk actueel en relevant onderwerp.”

“De beste case die ooit tijdens workshops is gepresenteerd.”

Wie ga je tijdens de Sefa Career Week ontmoeten?

 Viviënne-Haring-Consultant-Finance-Risk-Solid-Professionals  Dianne-Bos-corporate-recruiter-solid-professionals  Judy-Rotering-recruiter-solid-professionals

Leon Harbers en Viviënne Haring zullen de case verzorgen: de Solid Innovation in Banking Game. Meer informatie over onze organisatie of over het Traineeship van Solid Professionals krijg je deze dag van onze recruiters Dianne Bos en Judy Rotering.