Risk Management Days – B&R Beurs Rotterdam


B&R Rotterdam - Risk ManagmentDays 6 maart 2018 - Inhousedag Solid Professionals

Op dinsdag 12 februari organiseert B&R Beurs Rotterdam tijdens de Risk Management Days een Inhousedag op het kantoor van Solid Professionals in Utrecht. Geschikt voor alle financials, quants en iedereen die zich wil oriënteren op het gebied van Risk!

Tijdens deze middag krijg je een introductie over ons als organisatie, hoe je consultant kan worden of wat ons Traineeship Finance & Risk inhoudt. Onder andere met gastspreker Govert van Koningsveld en speeddatesessies met consultants en young professionals. Daarnaast zal de Solid Innovation in Banking Game gegeven worden door consultants Viviënne Haring en Sebastiaan Bredenbeek. En natuurlijk zal de middag afgesloten worden met een borrel!

Inschrijven kan via de website van B&R Beurs

Solid Innovation in Banking Game

Solid Professionals inhouse-Solid-Professionals-inhouse-KJB_0088-webDigitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game. Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

Benieuwd hoe een Inhousedag eruit ziet?

Risk Management Days

Reacties studenten B&R Beurs op de Inhousedag van Solid Professionals van 6 maart 2018

Het is altijd afwachten wat nieuwe young professionals vinden van ons als bedrijf. Het is daarom zo leuk om feedback terug te krijgen!

Overleg Solid Innovation in Banking Game tijdens Inhousedag 6 maart 2018 - B&R rotterdam (6)Inhousedag 6 maart 2018 - B&R rotterdam (12)Winnend team van de Solid innovation in Banking Game tijdens Inhousedag B&R Beurs 6 maart 2018

“Mijn indruk van Solid Professionals is dat het een open en veranderend bedrijf is!”
“Ik vond de Inhousedag boven verwachting, ik heb een goed en voor mijngevoel volledig beeld van de organisatie.”

“Leuke sfeer, de subtiele begeleidingsmogelijkheden spreken me erg aan!”
“Gezellig & leerzaam, het overtrof mijn verwachtingen.”
“Een erg goede sfeer met mensen die passie hebben voor het werk dat ze doen!”

“Ik zou wel bij Solid professionals | Advisory willen werken: mix business en specifieke kennis!”
“Het dynamische werk spreekt me aan en de leuke omgeving lijkt me erg gaaf!”

Inschrijven voor een andere Inhousedag @ Solid Professionals?

Lijkt het je leuk om ons bedrijf beter te leren kennen? Om een uitdagende case te kraken samen met andere ambitieuze studenten, aan de slag te gaan met één van onze talentmanagers en een speeddatesessie bij te wonen met onze consultants en young professionals?

Schrijf je in voor een volgende Inhousedag!!