Risk Congres Groningen

Wegens groot succes en plezier van de afgelopen drie jaar zijn wij dit jaar voor de vierde keer aanwezig bij het Risk Congres Groningen 2019!

We zien jullie dus allemaal graag op 5 maart 2019!!

Ook dit jaar kun je meedoen aan de Solid Innovation in Banking Game!
Lees hieronder meer over de Game, wie aanwezig zullen zijn bij het Congres en de reacties van studenten op de Solid Innovation in Banking Game van de voorgaande jaren. Inschrijven kan hier, via de website van Risk Congres Groningen.

Solid Innovation in Banking Game

Risk Groningen- Cleanadvertising 5 maart 2019[1608]Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game. Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

De Finance & Risk Consultants of Recruiters

Dit jaar zullen onze Recruitment Consultants Tim Marsman en Judy Rotering aanwezig zijn bij het evenement. Zij zullen je die dag meer informatie geven over onze organisatie of over het Traineeship van Solid Professionals. Daarnaast zal de Solid Innovation in Banking Game gegeven worden door onze consultants Finance & Risk Taco Trimbach en Marianne Reussing.

Judy-Rotering_300x300-recruiterMarianne-Reussing-Consultant-Finance-Risk

Wil je alvast bekijken wie wij precies zijn en of wij mogelijkheden hebben die aansluiten op jouw carrière wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

Solid Professionals tijdens Risk Congres Groningen 2017 & 2018

Het is ontzettend stimulerend om de geweldige reacties te lezen die we de afgelopen twee jaar hebben gekregen voor de workshop – Solid Innovation in Banking Game:

risk-groningen-solid-professionals-2017-2018-small

 

Interesse om een keer naar een van onze Inhousedagen te komen?

Meld je aan!