Solid Professionals op het Risk Congres Groningen 2020

Dit jaar is Solid Professionals alweer voor de vijfde keer aanwezig bij het Risk Congres Groningen. Ook dit jaar kun je meedoen aan de Solid Innovation in Banking Game!
Lees hieronder meer over de Game, wie aanwezig zullen zijn bij het Congres en de reacties van studenten op de Solid Innovation in Banking Game van de voorgaande jaren. Inschrijven kan hier, via de website van Risk Congres Groningen.

We zien jullie allemaal graag op 3 maart 2020!!

Solid Innovation in Banking Game

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game. Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

De Finance & Risk Consultants of Recruiters

Dit jaar zullen onze Recruitment Consultants Tim Marsman en Sophie Schermer Voest aanwezig zijn bij het evenement. Zij zullen je die dag meer informatie geven over onze organisatie of over het Traineeship van Solid Professionals. Daarnaast zal de Solid Innovation in Banking Game gegeven worden door onze consultant Finance & Risk Joost Busch en Young Professionals Dinja Becker.

Sophie-Schermer-Voest-Recruitment-Consultant-Solid-Professionals

 

Wil je alvast bekijken wie wij precies zijn en of wij mogelijkheden hebben die aansluiten op jouw carrière wensen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Interesse om een keer naar een van onze Inhousedagen te komen?

Meld je aan!