Economic Business Weeks Tilburg

In april 2018 zijn wij aanwezig tijdens de Company Days van de Economic Business Weeks in Tilburg. De Economic Business weeks Tilburg (EBT), van 9 t/m 20 april 2018, vormen een jaarlijks terugkerend recruitment event dat voor het grootste deel plaatsvindt op de campus van Tilburg University.

We verzorgen die dag ook voor deze studenten een interessante, interactieve workshop: Solid Innovation in Banking Game. En natuurlijk gaan we graag ook individueel in gesprek met studenten tijdens de lunch of borrel na afloop.

Onze recruiters vertellen je die middag van alles over ons Young Professional Programma. Waar je als Trainee Finance, Risk, Actuariaat en Change de kans krijgt om bij Solid Professionals naast een baan bij een opdrachtgever in de financiële dienstverlening een uitgebreid opleidingsprogramma te volgen.

Onze aanwezige consultants van Solid Professionals | Advisory weten weer veel over de huidige toestand van de markt, vertellen over hun dagelijkse werkzaamheden en de uitdagingen waar zij keer op keer voor staan bij het aangaan van nieuwe opdrachten. Ook krijg je een beeld bij de bedrijfscultuur van Solid Professionals.

Meer informatie over de Solid Innovation in Banking Game

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid Innovation in Banking Game.

Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

Deze consultant Finance & Risk en recruiter ontmoet je tijdens de Economic Business Weeks in Tilburg

De workshop wordt gegeven door twee van onze consultant Finance & Risk: Leon Harbers. Meer informatie over onze organisatie of over het Traineeship van Solid Professionals krijg je deze dag van onze Recruitment Consultant Judy Rotering.

Leon Harbers, Finance & Risk ConsultantRecruiter Young Professional Programma Judy Rotering

Wil je bekijken wie wij precies zijn en of wij mogelijkheden hebben die aansluiten op jouw carrière wensen, neem dan gerust contact met ons op!

Eerdere reacties op de Solid Innovation in Banking Game:

“Een interactief spel met actuele gebeurtenissen.”
“Dit is by far de beste workshop die ik heb gedaan. Actueel en tot in de puntjes verzorgd.”
“Goed in elkaar gezet en goede balans tussen nuttige info en luchtige case”

“Het was een zeer enerverende case.”
“Interactieve, interessante middag met een andere set-up van de workshop.”
“Goede, bondige maar enthousiaste presentatie, interessant spel.”
“Goede uitleg en wat een leuk team.”

“Interactief, competitief met veel elementen. Leuk actueel en relevant onderwerp.”
“Leuke werknemers heeft Solid Professionals.”
“De beste case die ooit tijdens workshops is gepresenteerd.”

Bekijk in onze activiteitenagenda bij welke studievereniging of studie we nog meer aanwezig zijn komend jaar!