Over Solid Professionals

Vertrouwen brengen

Onze kernwaarden

Eerlijk is het leukst

Solid Professionals is een ambitieus bedrijf dat de afgelopen jaren enorm is gegroeid. Deze groei is mogelijk doordat we altijd werken vanuit vertrouwen en de overtuiging ‘Eerlijk is het leukst’. Vanuit deze basis willen we een topwerkgever zijn voor onze mensen én een duurzame partner voor onze klanten. We richten onze aandacht daarom continu op persoonlijke groei van onze medewerkers en onze toegevoegde waarde voor klanten, want van werk moet je tenslotte blij worden!

Solid Professionals wil meer vertrouwen brengen in de financiële sector, door mensen – klanten en professionals – op een eerlijke manier een stap vooruit te helpen. Dit doen wij met de unieke combinatie van betrokken en specialistisch advies, interim dienstverlening en ons young professional programma.

  • Eerlijk is het leukst
  • Van werk moet je blij worden
  • Daag uit en word uitgedaagd
  • Vier succes
  • Kijk om je heen en wees betrokken

Een stukje historie

Solid Professionals is in 2007 opgericht door Marcel van Wersch en Wim Meijer, die beiden een gedegen achtergrond hebben in de financiële dienstverlening. In eerste instantie richtte Solid Professionals zich voornamelijk op de werving en selectie van financiële professionals, voor klanten in zowel de financiële als zakelijke dienstverlening. Later kwam hier ook de werving van consultancy professionals bij en een interim tak.

the-hup-2019

The Hup

We zijn graag ondernemend én stimuleren ondernemerschap. Zo is The Hup ontstaan. Naast Solid Professionals vallen ook DNFS | De Nederlandse Farmaceutische Support en Instituut voor Vitaal Ondernemen onder The Hup.

The Hup is een thuis- en uitvalsbasis voor professionals. We werken hier vanuit de overtuiging ‘Van werk moet je blij worden!’. Kortom: The Hup , met de ‘p’ van people, want wij werken voor en met mensen.

Onze nieuwsbrief ontvangen?