Key Control Dashboard

  Integrale risicobeheersing in één dashboard

Stuurinformatie op basis van real-time inzichten wordt de nieuwe norm. Krijg continu inzicht in de integrale risicobeheersing van je organisatie met het Key Control Dashboard (KCD). Door het verschaffen van real-time inzicht in procesbeheersing en data-driven-audits wordt continuous monitoring ondersteund. Dit geeft de organisatie volledig grip op internal control frameworks en de bijbehorende risico’s om aantoonbaar in control te zijn van wet- en regelgeving. 

Als implementatiepartner van KCD helpt Solid Professionals je organisatie grip te krijgen op de kwaliteit van bedrijfsprocessen. Door een directe koppeling met eigen data, op je eigen server heb je de risicobeheersing van de organisatie weer volledig in één dashboard overzichtelijk. 

solidprofessionals_key-control-dashboard_subs
Vraag een demo aan

Webinar Standardised Measurement Approach (SMA) for operational risk - 24 september 2020

Op donderdag 24 september 2020 16.30 uur organiseert Solid Professionals een interactief webinar. Waar we in gesprek gaan over de implementatie van een incidentenregistratie. We nemen u mee in de gevolgen van deze nieuwe Standardised Measurement Approach voor uw organisatie. Met een korte demo kunnen we vervolgens laten zien hoe het Key Control Dashboard kan helpen bij het administreren van operationele verliezen. 

Meer weten en aanmelden?

Key Control Dashboard

Wil je meer informatie over het KCD? Download dan de brochure.

Download de brochure

Wilt u vrijblijvend een demo aanvragen?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van het Key Control Dashboard voor jouw organisatie? We zijn altijd beschikbaar voor telefonisch overleg, geven graag vrijblijvend een (online) demo en kunnen samen de huidige situatie van jouw organisatie bespreken en kijken of we kunnen ondersteunen in de risicobeheersing.