Willem Vermeulen

Willem Vermeulen

Consultant Finance & Risk

Problemen die niets met elkaar te maken hebben kunnen zomaar dezelfde sleutel hebben.

Achtergrond

Willem Vermeulen is opgegroeid onder de rook van Amsterdam, in Diemen. In Amsterdam heeft hij eerst Informatica gestudeerd en vervolgens een master Computational Science gedaan. In zijn studietijd heeft hij lesgegeven en Informatica altijd al als sterke tool gezien om uitdagingen in andere werkgebieden op te lossen.

Vrije tijd

In zijn vrije tijd combineert Willem zijn Informatica- en modelkennis graag met andere werkvelden, zoals geschiedenis en DNA-onderzoek. Daarnaast spreekt hij graag af met vrienden, speelt hij gitaar en bakt hij graag.

Eigenschappen

Willem is enthousiast, gaat analytisch te werk, is spontaan in zijn omgang en daarnaast zeer behulpzaam.

Binnen Solid Professionals

Willem is in het Advisory team werkzaam als consultant Finance & Risk, waarbij hij ook interesse heeft voor AI.

Ambitie & Waarden

Willem vindt het belangrijk om er te kunnen zijn voor vrienden en familie én om met ze te zijn. Verder wil hij zich graag blijven ontwikkelen: nieuwe dingen blijven leren, maar ook zorgen dat deze kennis breed blijft en kunnen blijven nadenken.

Waarom werken bij Solid Professionals?

Werken binnen Solid Professionals betekent voor mij open minded werken met enthousiasme, om zo op een serieuze en creatieve manier tot een nieuwe oplossing te kunnen komen. Het feit dat iedereen binnen het bedrijf zo intrinsiek gedreven is, helpt daar enorm bij.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team