Viviënne Haring

Viviënne Haring

Consultant Finance & Risk

“I have no special talent. I am only passionately curious.” - Albert Einstein

Achtergrond

Viviënne Haring is geboren in Delft, maar opgegroeid in Deventer. Ze behaalde haar bachelor en master Econometrics, Operations Research en Actuarial Studies aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Na haar stage bij het Centraal Bureau van Statistiek heeft Viviënne nu haar plek gevonden binnen Solid Professionals|Advisory in Utrecht.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals is Viviënne Consultant Finance & Risk. In deze rol zal ze interessante projecten gaan oppakken bij grote financiële instellingen. Met haar nieuwsgierige karakter hoopt zij hier veel te leren en zich uiteindelijk te ontplooien tot de beste professional.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik vind het leuk om bij een kleine, jonge organisatie te werken waar de termen diversiteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Diversiteit door de verschillende projecten die ik kan gaan oppakken en ontwikkeling door de ambities die er binnen Solid Professionals zijn om zowel de medewerkers, als de organisatie naar een hoger niveau te tillen.”

Eigenschappen

Gedisciplineerd, doorzettingsvermogen, teamplayer en leergierig.

Ambities en waarden

Viviënne vindt het belangrijk om veel uitdaging te hebben in haar werkzaamheden en veel nieuwe dingen te kunnen leren. In het begin zijn haar ambities dan ook om snel veel nieuwe dingen te leren op verschillende terreinen. Hiernaast wil ze zich ook op persoonlijk vlak verder ontwikkelen. In de toekomst lijkt het haar leuk om zich te gaan specialiseren in iets waar zij goed in is.

Vrije tijd

Gezelligheid met vrienden en familie, wintersport, reizen en concerten en festivals bezoeken.

Denk jij dat je ook past binnen onze organisatie? Ga aan de slag als Consultant Finance & Risk!

Terug naar team