Sophie Bakker

Sophie Bakker

Medewerker Recruitment

Komt voor de Bakker.

Achtergrond

Sophie is opgegroeid in Leiden. Nadat zij haar gymnasiumdiploma had behaald, besloot zij op avontuur te gaan naar Zuid-oost Azië. Toen Sophie na een fantastisch half jaar weer terug was in Nederland verhuisde zij naar Utrecht om Liberal Arts & Sciences te gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Binnen haar studie volgt ze de hoofdrichting Governance for Sustainable Development.

Binnen Solid Professionals

Binnen Solid Professionals ondersteunt Sophie het Recruitment Team. Ze richt zich voornamelijk op het zoeken en benaderen van potentiële kandidaten.

Waarom werken bij Solid professionals?

Na verschillende horecabaantjes is Sophie toe aan een serieuzere bijbaan. Via een vriendin hoorde zij over Solid Professionals. Zij was erg enthousiast over zowel het werk als de fijne werkomgeving en collega’s. Eenmaal begonnen bij Solid Professionals kan Sophie haar vriendin geen ongelijk geven.

Eigenschappen

Sophie is betrouwbaar, empathisch, gedreven en doortastend.

Ambitie & Waarden

In mijn leven wil ik graag zoveel mogelijk van de wereld zien. Respect voor mens en natuur vind ik erg belangrijk. Later zou ik graag in een positie terechtkomen waarbij ik op significante wijze bij kan dragen aan een duurzamere toekomst.

Vrije tijd

Reizen, hockeyen, wandelen in de bergen, naar de bioscoop, lachen, platen luisteren, concerten bezoeken, eten met vrienden en in de zon zitten.

 

Terug naar team