Sabine ten Brinke

Sabine ten Brinke

Head of Solid Professionals Interim

Achtergrond

Sabine ten Brinke is afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, waarna ze al snel een stap zette naar de financiële dienstverlening. Als opleider bij een groot administratiekantoor voor hypotheken gaf zij zowel inhoudelijke cursussen (hypotheken), als trainingen op het gebied van gesprekstechnieken. Daarnaast was zij betrokken bij diverse interne projecten, waaronder de opzet van een nieuw intranet. In 2007 maakte zij de overstap naar Solid Professionals.
Leuke weetjes over Sabine zijn dat ze altijd in is voor een wijntje, slecht is in balsporten, bang is voor duiven, enorm onhandig is en stiekem heel erg fan is van South Park.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Ik werk bij Solid Professionals omdat we constant veranderen en groeien en er dus altijd iets gebeurt. Betrokkenheid en vertrouwen maken van Solid Professionals een fijne basis voor persoonlijke ontwikkeling en een solide omgeving om ambities waar te maken.”

Binnen Solid Professionals

In haar functie als Manager Recruitment is Sabine vooral actief met het begeleiden en aansturen van het recruitmentteam. Daarnaast faciliteert zij professionals bij het zoeken naar én vinden van een nieuwe uitdagende positie. Verder vervult ze een rol binnen het MT van Solid Professionals.
Sabine heeft interesse in mensen en vindt het tijdens haar werk dan ook leuk om iemand echt te leren kennen. Daarnaast wil ze over verschillende onderwerpen wat weten en daarover mee kunnen praten.

Eigenschappen

Geïnteresseerd, goed geheugen, behulpzaam, betrouwbaar, sociaal

Ambitie & waarden

Sabine is een echt gezelschapsmens. Zij hecht veel waarde aan contact met haar familie. Ook voor vriendinnen maakt zij altijd tijd. Daarnaast vindt zij persoonlijke ontwikkeling belangrijk en is zij graag op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt.

Sabine wil graag zoveel mogelijk uit haar carrière halen. Bij Solid Professionals vindt zij het erg leuk om haar kennis over te dragen, wat ze nu bijvoorbeeld doet door het begeleiden van Junior Recruiters. Uiteindelijk zou zij graag verantwoordelijk zijn voor een groot team van Recruiters. En wellicht, in de toekomst, zou zij graag de Recruiters in de internationale vestigingen van Solid Professionals opleiden.

Op het persoonlijk vlak staat Sabine ook zeker niet stil. Zo wil ze graag nog een lange reis maken en elk continent minimaal een keer bezoeken, wat ze het liefst zou combineren met vrijwilligerswerk. Eten in een 3-sterrenrestaurant staat ook nog op haar wensenlijstje. Verder neemt zij zich voor om zoveel mogelijk te genieten van het leven, veel te ondernemen en veel tijd door te brengen met dierbaren. En omdat er met dromen niets mis is, wil ze graag nog eens “the one million dollar question” goed beantwoorden in een quiz.

Vrije tijd

Kunst, kunstgeschiedenis, lezen (zowel romans als literatuur), lekker eten, borrelen, sporten (bootcamp en krachttraining), sportief hoogtepunt: Viking Run in 2015.

Terug naar team