Romy Klaassen

Romy Klaassen

Recruitment Consultant

Achtergrond

Romy Klaassen heeft International Business and Management gestudeerd in Groningen en heeft tijdens haar studie deelgenomen aan meerdere besturen en commissies. Hier is ze enthousiast geworden voor het organiseren en coördineren van veel taken tegelijkertijd. Ze krijgt dan ook veel energie van het afhandelen van veel verschillende bezigheden.
Na haar afstuderen, met lof, heeft ze enkele jaren in de B2B-sales gewerkt. Daarna heeft zij een jaar gereisd door Azië en Australië, voordat ze als Recruitment Consultant terecht kwam bij Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Als Recruitment Consultant houdt Romy zich voornamelijk bezig met het searchen en het koppelen van de juiste kandidaat aan de juiste vacature. Haar focus ligt op bèta recruitment, en daarvoor organiseert ze inhousedagen, events met studieverenigingen en gaat ze gesprekken aan om mensen de mogelijkheden in de financiële sector uit te leggen.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

“Solid Professionals sprak me erg aan om de bedrijfscultuur. Het is een organisatie waar de focus ligt op het ontwikkelen van je sterke punten, waar persoonlijke ontwikkeling belangrijk is en waar je naast persoonlijk succes ook de successen van het team viert.”

Eigenschappen

Energiek, enthousiast, actiegericht, nieuwsgierig, flexibel, ondernemend, sociaal.

Ambitie & waarden

Romy houdt van gezelligheid en maakt graag leuke plannen met familie en vrienden. Ze reist dan ook regelmatig door heel Nederland om iedereen te kunnen zien.

Genieten van het leven staat hoog op haar prioriteitenlijst en ze gelooft dat je dit zelf in de hand hebt. Door energie te stoppen in relaties, werk en een gezonde levensstijl zorgt Romy ervoor dat ze elke dag met plezier uit bed stapt. Romy probeert graag nieuwe dingen uit en heeft een lange bucketlist. De keuze om kort na haar studie een jaar te gaan reizen, is een van de dingen die ze al af heeft kunnen strepen!

Ze wil ook in haar carrière mooie stappen maken. Ze heeft haar blik dan ook op de toekomst gericht.

Vrije tijd

Koken (liefst met een goed glas wijn), sporten, actieve reizen maken en lezen.

Terug naar team