Pieter Jan Louwerse

Pieter Jan Louwerse

Medewerker Sales

‘’You can’t let your failures define you. You have to let your failures teach you.’’ - Barack Obama

Achtergrond

Na het behalen van zijn propedeuse voor de Lerarenopleiding Aardrijkskunde, vertrok Pieter Jan naar Utrecht om Sociale Geografie & Planologie te studeren aan de Universiteit Utrecht. Naast studeren en werken besteedt hij graag tijd aan commissies en besturen binnen zijn studentenvereniging N.S.U..

Binnen Solid Professionals

Sinds september 2017 werkt Pieter Jan als Medewerker Sales binnen het team van Solid Professionals. Dit houdt in dat hij zich voornamelijk bezig houdt met acquisitie, het onderhouden van klantrelaties en andere ondersteunende commerciële activiteiten.

Waarom werk je bij Solid Professionals?

‘’Ik werk bij Solid Professionals, omdat ik hier de kans krijg om mezelf te ontwikkelen en ik van dichtbij mee kan maken hoe zo’n ambitieus bedrijf werkt.’’

Eigenschappen

Een echte teamplayer, leergierig en enthousiast.

Ambitie & waarden

Pieter Jan vindt het niet erg om binnen een team af en toe een stapje extra te zetten voor de ander. “Je helpt daar indirect ook jezelf weer mee. Zo kom je allebei een stuk verder.”

Zijn ambitie is om ooit leiding te mogen geven binnen een overheidsinstelling of NGO. Daarnaast zou hij ook graag een aantal jaren voor de klas willen staan.

Vrije tijd

‘’In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden of familie. Daarnaast vind ik het ook erg lekker om regelmatig te sporten of rustig een boek te lezen op de bank met een goede kop koffie.’’

Terug naar team