Mathyn Scheerder

Mathyn Scheerder

Consultant Finance & Risk

If you torture the data long enough, it will confess to anything. - Darrell Huff

Achtergrond

Mathyn is geboren in Rossum, maar woont al enige tijd in Eindhoven. Daar heeft hij ook zijn bachelor Technische Bedrijfskunde en master Business Information Systems afgerond. Na zijn bijbaan als parttime developer en afstudeerscriptie bij de Nederlandse Politie, is hij aan de slag gegaan bij Solid Professionals.

Binnen Solid Professionals

Mathyn is werkzaam als Consultant Finance & Risk. Met zijn achtergrond in data mining, liggen zijn interesse voornamelijk binnen de Artificial Intelligence (AI) groep. Specifiek wil hij zich gaan richten op het thema Financial Crime vanuit een AI perspectief: bijvoorbeeld door te kijken naar modellen om fraude te detecteren.

Waarom werk je bij Solid professionals?

Bij Solid Professionals had hij vanaf zijn allereerste sollicitatie gesprek een hele goede indruk van een gezellige werksfeer. Mathyn houdt van het kleinschalige karakter van Solid waar iedereen elkaar kent.

Eigenschappen

Mathyn is analytisch sterk, enorm nieuwsgierig en een planner.

Ambitie & Waarden

Ik vind het belangrijk om met plezier naar mijn werk te gaan, mijzelf in mijn werk uit te dagen en iedere dag iets nieuws te leren. Mijn achtergrond ligt vooral in informatica en data mining, maar het lijkt mij heel interessant om meer te leren van de financiële wereld.

Vrije tijd

Verschillende sporten (hardlopen, mountainbiken, fitness, bolderen, wintersport), drankjes doen, bordspellen, series en Formule 1 kijken.

Terug naar team